Sith Trooper

A Skywalker kora megerősítette, hogy a KOTOR-ból ismerős Darth Revan is már a kánon része

A Disney végre hivatalosan is a kánon részévé tette Darth Revant a Knights of the Old Republicból.

A Disney végre hivatalosan is a kánon részévé tette Darth Revant a Knights of the Old Republicból.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A rajongóknak nem kell bemutatnunk Darth Revant, a BioWare fejlesztőcsapatának Knights of the Old Republic videojáték főszereplőjét, aki most a Star Wars: Skywalker korának köszönhetően végre a kánon része lett, miután a filmben a Sith Troopereket róla nevezték el.

A ScreenRant számolt be elsőként a hírről, hogy a Skywalker korához megjelent képes szótárban, melyben Palpatine időközben felállított egy 5000 fős Sith Trooper csapatot, ők is a Végső Rend flottához tartoznak, és akiket az ősi Sith nagyúrról neveztek el. Az egyik légió a „The 3rd: Raven Legion” nevet kapta (Darth Revan után), mindazonáltal megerősíti az is, hogy Darth Revan, a videojáték piac valaha volt egyik legjobb karaktere is a Star Wars kánon része lett.

A filmhez megjelent szótárból azt is megtudtuk, hogy csak az ősi Sith örökkévalók ismerik ennek a Sith nagyúr nevének jelentőségét, de reméljük, hogy a Disney érában hamarosan az egész galaxissal megismertetik a nevét, és ki tudja, a sokat pletykált Régi Köztársaságról talán hamarosan mégis filmet forgatnak. Mert úgy tudni, hogy a Trónok harca készítői egy ilyen filmen dolgoztak, mielőtt a Netflix elcsábította a készítőket a Lucasfilmtől.

De nemcsak Revan nevéről neveztek el légiót Palpatine seregében, hanem Andeddu, Tanis, Tenebrous, Phobos és Desolous Sith nagyurak nevét is megemlítik, akikről szintén légiókat neveztek el. Darth Phobos és Desolous nagyúrral már a Star Wars: The Force Unleashed videojátékban is találkoztak a rajongók.

darth-malak-left-and-darth-revan-right-out-for-an-evening-stroll.png
Total
29
Shares
Previous Article
Suicide Squad

David Ayer elárulta, hogy a DC Moziverzumon belül hol fog elhelyezkedni a Th Suicide Squad

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams elmondta, hogy a Skywalker kora miért nem válaszol meg minden kérdést

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!