x
Close


Közelgő események

Filmek

Megerősítették, hogy a Sith Trooperek kinek a parancsát követik a Star Wars: Skywalker korában

Már tudjuk, hogy kit szolgálnak a Sith Trooperek a Star Wars: Skywalker kora befejező epizódban.

Megerősítették, hogy a Sith Trooperek kinek a parancsát követik a Star Wars: Skywalker korában
  • Publishedaugusztus 15, 2019

Már tudjuk, hogy kit szolgálnak a Sith Trooperek a Star Wars: Skywalker kora befejező epizódban.

Csöppet sem meglepő, hogy a Star Wars: Skywalker kora bemutatójához közeledve egyre több dologra derül fény a történet befejező részéről. Múlt hónapban a San Diego-i Comic-Con előtt a Lucasfilm bemutatta az új rohamosztagosokat, a Sith Troopereket, akik tetőtől-talpig piros páncélba öltöztek. Nem sokat tudunk róluk, de velük kapcsolatban az egyik legégetőbb kérdés az volt, hogy kinek a parancsait követik a Sith Trooperek. Esetleg Kylo Ren katonái vagy a visszatérő Palpatine uralkodó testőreiről van szó?

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Abban biztosak lehetünk, hogy teljes képet csak a decemberi bemutatóban kapunk a Sith Trooperekről, addig J.J. Abrams meglehetősen szűkszavúan fog fogalmazni. Nem úgy mint a hivatalos Star Wars webáruház, ahol megjelentek az első termékek a Sith Trooper ellátott mintával, amiből kiderült, hogy ezek az új katonák csak Kylo Ren és a Ren lovagjainak parancsait követik. Így viszont megdőlt a korábbi pletyka, miszerint Palpatine testőreiről van szó.

Star Wars

A pólómintán a zászlóalj is olvasható, amit általában 300-800 fős hadra szoktak használni. Ez akár azt is jelentheti, hogy időközben a Legfőbb vezér [Kylo Ren] saját katonaságot állított fel, amik sokkal fejlettebbek az Első Rend rohamosztagosainál. Bővebb képet a két hét múlva kezdődő Disney D23 Expo kiállításon kaphatunk, ahol a rendezvény egyik fénypontja éppen a Skywalker kora lesz.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.