Sith Trooper

Mi lehet a kapcsolat a Sith Trooperek és Palpatine uralkodó között?

Múlt hónapban bemutatkoztak a legújabb rohamosztagosok, az úgynevezett Sith Trooperek, akik tetőtől-talpig piros felszerelést kaptak.

Múlt hónapban bemutatkoztak a legújabb rohamosztagosok, az úgynevezett Sith Trooperek, akik tetőtől-talpig piros felszerelést kaptak.

Ahogy rohamosan közeledünk a Star Wars: Skywalker kora bemutatójához, úgy egyre több mindenre derül fény a Skywalker-saga utolsó fejezetéről. Tavasszal a Chicago-i Star Wars Celebration keretében már bemutattak egy teaser előzetest J.J. Abrams filmjéből, ennek ellenére borzalmasan keveset tudunk a történet végéről.

A San Diego-i Comic-Conon aztán bemutatkoztak a Sith Trooperek, akik nemcsak hogy erősebbek a korábbi Első Rend rohamosztagosainál, de még piros egyenruhát is kaptak, ez pedig aligha jelent mást, minthogy valami kapcsolat lehet a Sith mesterrel, a visszatérő Palpatine uralkodóval. Egy most megjelent pletykában arról olvashattunk, hogy ezek a Sith Trooperek egy eddig ismeretlen régióból származnak, amit csak „pokolinak” és „nem teljesen stabilnak” lehet leírni. A Sith Trooperek Palpatine ellenőrzése alá tartoznak, és csak a következő bevetésükre várnak. Arról is beszélnek, hogy a flotta birtokában egy csillagpusztító fegyver is van, ami hasonló a Halálcsillaghoz, miközben Kylo Ren birtokában pedig egy Wayfinder nevezetű eszköz van, aminek segítségével űrhajókat képes megtalálni, köztük így szabadította ki Palpatine örökségét is.

A következő előzetesben talán már ezeket is látni fogjuk, ami augusztus 23-án fog érkezni a D23 Expo rendezvény keretében, ahol Star Wars mellett még a Marvel Moziverzum szereplői is felsorakoznak majd.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 20-án lesz.

Total
17
Shares
Previous Article

Nagy nyereményekkel indul a PS4 online versenysorozata

Next Article
The Irishman

The Irishman előzetese megérkezett!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!