Wide Screen
Image default
Pletykák

Mi lehet a kapcsolat a Sith Trooperek és Palpatine uralkodó között?

Múlt hónapban bemutatkoztak a legújabb rohamosztagosok, az úgynevezett Sith Trooperek, akik tetőtől-talpig piros felszerelést kaptak.

Ahogy rohamosan közeledünk a Star Wars: Skywalker kora bemutatójához, úgy egyre több mindenre derül fény a Skywalker-saga utolsó fejezetéről. Tavasszal a Chicago-i Star Wars Celebration keretében már bemutattak egy teaser előzetest J.J. Abrams filmjéből, ennek ellenére borzalmasan keveset tudunk a történet végéről.

A San Diego-i Comic-Conon aztán bemutatkoztak a Sith Trooperek, akik nemcsak hogy erősebbek a korábbi Első Rend rohamosztagosainál, de még piros egyenruhát is kaptak, ez pedig aligha jelent mást, minthogy valami kapcsolat lehet a Sith mesterrel, a visszatérő Palpatine uralkodóval. Egy most megjelent pletykában arról olvashattunk, hogy ezek a Sith Trooperek egy eddig ismeretlen régióból származnak, amit csak „pokolinak” és „nem teljesen stabilnak” lehet leírni. A Sith Trooperek Palpatine ellenőrzése alá tartoznak, és csak a következő bevetésükre várnak. Arról is beszélnek, hogy a flotta birtokában egy csillagpusztító fegyver is van, ami hasonló a Halálcsillaghoz, miközben Kylo Ren birtokában pedig egy Wayfinder nevezetű eszköz van, aminek segítségével űrhajókat képes megtalálni, köztük így szabadította ki Palpatine örökségét is.

A következő előzetesben talán már ezeket is látni fogjuk, ami augusztus 23-án fog érkezni a D23 Expo rendezvény keretében, ahol Star Wars mellett még a Marvel Moziverzum szereplői is felsorakoznak majd.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 20-án lesz.

Még több a témában...

Billy Dee Williams ismét Lando Calrissian lehet a Star Wars: Episode IX-ben?

Kévés Bence Mihály

Megváltozott a Star Wars: Episode IX munkacíme

Kévés Bence Mihály

Új női főszereplővel bővülhet J.J. Abrams Star Wars: Episode IX része

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább