Star Wars: Skywalker kora

A She-Hulk írója a koronavírushoz hasonlította a Skywalker korát

A Star Wars: Skywalker kora nem különösebben a rajongók kedvelt része, de Dana Schwartz írónő beteges megjegyzése már talán sok.

A Star Wars: Skywalker kora nem különösebben a rajongók kedvelt része, de Dana Schwartz írónő beteges megjegyzése már talán sok.

A She-Hulk Disney+ sorozat írónője, Dana Schwartz csak egy vicces bejegyzést szeretett volna közzétenni közösségi oldalán, és bármennyire is érezzük benne a gúnyt, ízléstelen formában nyilvánította ki véleményét. Schwartz bejegyzésében J.J. Abramstől a Star Wars: Skywalker korát a koronavírus-járványhoz hasonlította, és már csak azzal magára haragította a rajongókat, hogy egy olyan betegséggel viccelődött, amiben már több ezren haltak bele.  

Őszintén szólva sem tűnik egy okos húzásnak, bármennyire is sokan viccelődnek a filmen, egy olyan írótól olvasni ezt hivatalos közösségi oldalán, aki éppen a Disney kezében lévő Marvel Studios egyik készülő élőszereplős sorozatán dolgozik. Elég merész húzás volt! Láttuk, hogy a Disney vezetői nem nézik jó szemmel az ilyet, James Gunn évekkel korábban tett sértő megjegyzéseiért kirúgták A galaxis őrzői franchise székéből, bár tudjuk, később megbocsátottak nekik, de mi minden történt addig.

Természetesen nem volt sokáig elérhető a tweet, kapcsolt az írónő, vagy a Disneytől valaki felhívta figyelmét, hogy még nekik dolgozik, és lesz szívesen mielőbb törölni a bejegyzést, ha nem akarja letenni a tollat. A bejegyzést már nem találjuk Twitteren, de az internet nem felejt, a következőt írta Schwartz falán:

A COVID-19 [koronavírus-járvány] olyan, mint a Skywalker kora. Egy rémálom. Ez egy harc lesz. De aztán mi jövünk ki másik oldalon, és úgy teszünk, mintha soha nem történt volna meg.

Bármennyire is kapott sok negatív értékelést a film, erős és meggondolatlan kijelentés egy olyan tehetséges írónőtől ezt olvasni, aki a Marvel egyik új karakter bemutatásán dolgozik. Ha lesz is szankciója az ügynek, valószínűleg nem teregetik majd a nyilvánosság elé, házon belül elrendezik a dolgokat.

Total
20
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Fényképek Scarlett Johansson jelmezpróbájáról, amikor először próbálta fel a Fekete Özvegy-jelmezt

Next Article
Jurassic World

Colin Trevorrow otthonról is megállás nélkül dolgozik a Jurassic World 3. részén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!