Wide Screen
Image default
Filmek

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Sok rajongó meglepődött, mikor a Shazam! elején lehagyták a megszokott DC logót, és most David F. Sandberg megválaszolta.

Sok rajongó meglepődött, mikor a Shazam! elején lehagyták a megszokott DC logót, és most David F. Sandberg megválaszolta.

Az elmúlt évtizedben a Marvel mintájára a DC is számos szuperhőst bemutatott a filmvásznon, Az acélemberrel bemutatták a DC képregények legnagyobb hőseit a filmvásznon, és egy közös mindig volt az alkotásokban, mégpedig hogy a megszokott DC logóval kezdődtek. Ezek után sok rajongó meglepődött, mikor beült tavaly David F. Sandberg feldolgozására, a Shazam!-ra, ami szakított ezzel a hagyománnyal.

Az eset óta még mindig találgattak a rajongók, hogy miért döntött így a Warner. Az egyik feltevés szerint a dolog hátterében a másik stúdió áll, ugyanis a filmet a New Line mutatta be, és a jel hiánya talán azt mutatja, hogy a Shazam! nem a DC Moziverzum része. Fel is tették a kérdést, amikor a rendező egy élő adást tartott közösségi oldalán, amiben véget vetett a találgatásoknak, és megerősítette, hogy elfelejtette a film elejére tenni a logót. És mivel a Warneréknel senkinek nem szúrt szemet a baki, a logó nélkül mutatták be a mozikban.

Messze nem ez a legnagyobb bűn, amit a Warner az elmúlt évtizedben vétett, valahogy csak túllépünk majd ezen, és a második részre ez is a helyére kerül, miután a Shazam! 2. rendezői teendőit az első részt is jegyző Sandberg kapta. A rendező a karantén idején sem bír lazítani, feleségével egy horrorrövidfilmet forgatott, amit tegnap YouTube-oldalán megosztott.

Még több a témában...

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat