Főoldal Filmek A Russoék elárulták, hogy miért nincs stáblistás jelenet a Bosszúálló: Végjáték végén
Filmek

A Russoék elárulták, hogy miért nincs stáblistás jelenet a Bosszúálló: Végjáték végén

A közönség kíváncsian várta, hogy mi lesz a Bosszúállók: Végjáték stáblistája után, azonban a Russo testvérek csalódást okoztak, mert ezúttal jelenet nélkül ért véget a film.

659
Russo testvérek

A közönség kíváncsian várta, hogy mi lesz a Bosszúállók: Végjáték stáblistája után, azonban a Russo testvérek csalódást okoztak, mert ezúttal jelenet nélkül ért véget a film.

A 2008-as Vasember óta a rajongók tudják, hogy a Marvel-filmek stáblistája közben vagy a végén legalább egy, de nem ritka, hogy két stáblistás jelenetet is kapunk, ez azonban nem igaz a Bosszúállók: Végjátékra, hiszen a film végén nem láttunk extra jelenetet, csak Tony Stark zaját hallottuk, amit különféle módon lehet értelmezni, lehet egy utalás a Marvel Moziverzum első filmjére, a Vasemberre, és lehet valaminek a kezdete is akár.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Russo testvérek végre megmagyarázták a rajongóknak, hogy miért döntöttek úgy, hogy ezúttal nem követik a Marvel-filmek sablonját, s nem kapunk extra jelenetet a film végén, amit nem menet közben alakítottak így, hanem már a kezdetektől fogva így tervezték.

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Joe Russo”]Soha nem szerepelt a lapok között. Az ok egyszerű, mert „Végjátéknak” hívjuk. Ez a befejezés. A könyv bezárult, ami a Marvel Moziverzum ezen fejezetét érinti, és egy új könyvet kapnak.[/penci_blockquote]

Anthony Russo társrendező hozzátette még, hogy

Ez volt az első olyan Marvel-film, amit készítettünk, hogy nem kellett gondolunk a jövőre.

Ami pedig a film végén hallható zajról lehet tudni, lehet a „múlt visszhangja”, de az sem elképzelhetetlen, hogy valaki más éppen felveszi a Vasember páncélt.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Joe Russo”]Ez igazából csak egy tisztelgés, egy afféle kicsi könyvjelző. Ezzel kezdődött, s ezzel ért véget.[/penci_blockquote]

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon a Bosszúállók: Végjátékról, de összegyűjtöttük valamennyi általunk kiszúrt utalást a filmből, valamint megnéztük, hogy mely jeleneteket manipulálták az előzetesek és a marketing idejére.

Russo

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?