x
Filmek

A rajongók fellélegezhetnek, mert a Halálcsillag roncsa nem az Endor holdon landolt a Skywalker korában

Miután megpillantottuk a Halálcsillag roncsát, sokan fejükhöz kaptak, hogy már megint egy ismert helyszínt hoznak vissza, az Endor erdőholdat.

A rajongók fellélegezhetnek, mert a Halálcsillag roncsa nem az Endor holdon landolt a Skywalker korában
  • Publishedoktóber 23, 2019

Miután megpillantottuk a Halálcsillag roncsát, sokan fejükhöz kaptak, hogy már megint egy ismert helyszínt hoznak vissza, az Endor erdőholdat.

A Star Wars: Skywalker kora reklámkampánya kezdetek óta tele volt meglepetésekkel. Ott van például Palpatine visszatérése, amire a tavasszal bemutatott első teaser előzetes végén kaptunk utalást, de nagyon úgy fest, hogy a Skywalker-saga befejező része sem szenved hiányt a Halálcsillagtól, hiszen az Endor hold felett felrobbantott űrállomás roncsait is láttunk már a felvételeken.

A Star Wars: Skywalker kora jelenetei megmutatták, hogy a Halálcsillag roncsai kulcsfontosságú szerepet játszhatnak a történetben. Miután a roncsra rábukkan Rey, Finn és Poe Dameron, ádáz harc dúl majd a felszínén a fény és a sötét oldal képviselői között. Beszámolókból tudjuk, hogy több mint hat napig forgatták Rey és Kylo Ren fénykard jelenetét, szóval minden korábbinál hevesebb és látványosabb csatára számíthatunk.

Több elmélet is született a helyszínnel kapcsolatban, hogy az Endoron járunk-e, de még Kamino neve is felmerült, mint lehetséges helyszín – a tengernek köszönhetően – most azonban a Lucasfilmtől megerősítették, hogy ez egy teljesen új helyszín: a Kef Bir. Egyéb információt nem osztottak meg a helyszínről, így még azt sem tudjuk, hogy a galaxis melyik peremén járunk.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Kef Bir mellett további három új bolygót erősítettek meg eddig a filmből, a Jakkuhoz és Tatuinhoz hasonló Pasaana homokbolygót, legutóbb láttunk bepillantást a hófödte és jégcsúcsokkal tarkított Kijimi bolygóra is, ami Zorii Bliss (Keri Russell) és Babu Frik otthona lesz, valamint Ajan Kloss dzsungellel borított planétát, ami az Ellenállók új főhadiszállásának ad otthont.

Star Wars: Skywalker kora

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.