x
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút pletykáira csak annyit válaszolt Andrew Garfield: „Nem számít, mit mondok, nekem annyi.”

Még mindig próbálja tagadni, hogy szerepele a filmben.

A Pókember: Nincs hazaút pletykáira csak annyit válaszolt Andrew Garfield: „Nem számít, mit mondok, nekem annyi.”
  • Publishedszeptember 8, 2021

Nagyjából egy évvel ezelőtt olvashattunk először arról a hírről, hogy A csodálatos Pókember franchise sztárja visszatér a falmászó szerepében, és Tom Holland Pókembere mellett az ő és Tobey Maguire karakterei is megjelennek. Több erre utaló jelet is láttunk, de Andrew Garfield folyamatosan próbálja cáfolni ezeket a pletykákat. Még azután is tagad, hogy a Pókember: Nincs hazatúr pótforgatásáról kiszivárgott felvételen ő látható.

Az eset után a Sony Pictures vadul akcióba kezdett, sorra tiltatta le a felhasználói fiókokat, akik megosztották az állítólagos forgatási képet a színészről. Manapság ez az egyik legfelkapottabb hír, s úgy tűnik, hogy bármennyire is szeretnék eltitkolni Hollywoodban a nagy visszatérést, nem sikerült. A hír miatt nemegyszer kerültek kellemetlen szituációba színészek, és míg Maguire-nek többnyire sikerült elkerülnie ezeket a helyzeteket, addig Garfieldot továbbra is bombázzák Pókemberrel kapcsolatos kérdésekkel legújabb filmje, a The Eyes of Tammy Faye sajtótájékoztatóján.

A Variety beszámolója szerint Garfield elvörösödött és elnevette magát, amikor az interjú során megint szóba került a pletyka, miszerint újra Pókember lesz.

Megértem, hogy miért hozza lázba az embereket ez a koncepció, mert én is rajongó vagyok. Nem lehet nem elképzelni a jeleneteket és a pillanatokat, amikor azt mondom: Istenem, milyen kibas**tt király lenne, ha ezt csinálnák?’ De fontos elmondanom, hogy ez nem olyan dolog, amiről tudomásom lenne, hogy részt veszek benne. De tudom, hogy nem fogok tudni olyat mondani, amivel bárkit meggyőzhetek az ellenkezőjéről, hogy nem tudom, mi fog történni a filmben. Nem számít, mit mondok, nekem annyi. Ez vagy nagyon kiábrándító lesz az emberek számára, vagy nagyon izgalmas lesz.

Andrew Garfield

Ezt vagy elhisszük, vagy sem. Talán tényleg nem is lesz benne a filmben… a kiszivárgott kép is csak egy átverés volt… és még az sem igaz, hogy a Pókember: Nincs hazaút forgatásán Tom Holland és Andrew Garfield kaszkadőreit együtt látták. Ameddig a Sony Pictures és a Marvel Studios nem dönt úgy, hogy nem teszi hivatalossá a hírt, addig nem marad más, mint találgatni az igazságról. Hisszük, hogy a következő előzetesben pontot tesznek erre a kérdésre, s Holland karaktere mellett a másik két Pókember is ott lesz.

Pókember
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.