x
Filmek

A Sony Pictures gyakorlatilag megerősítette a Pókember: Nincs hazaút forgatásáról kiszivárgott fotó valódiságát, amin Andrew Garfield és Tobey Maguire látható

Most már tényleg mindenki tudja az igazságot.

A Sony Pictures gyakorlatilag megerősítette a Pókember: Nincs hazaút forgatásáról kiszivárgott fotó valódiságát, amin Andrew Garfield és Tobey Maguire látható
  • Publishedaugusztus 27, 2021

A hét elején végre bemutatták a várva várt Pókember: Nincs hazaút előzetesét, de még mielőtt megtörtént volna, kiszivárgott egy rosszminőségű felvétel, illetve azelőtt egy forgatási kép, amin Andrew Garfield és Tobey Maguire karakterei láthatóan. Természetesen mindkét színészt Pókember-jelmezben örökítették meg a Nincs hazaút los angelesi pótforgatásán. Gyorson kiderült, hogy feltehetően nem hamisítványról van szó, hiszen a képet az tette közzé, aki a hivatalos trailer előtt néhány órával az előzetest is megosztotta.

Persze nem mindenki értett egyet a fénykép valódiságával, sokak szerint megbuherálták a képet, azonban a Sony Pictures akarata ellenére is megerősítette az ellenkezőjét. Nemcsak az előzetest, de a képet is vadul töröltette a közösségi médiából. Nagyon pipa volt a stúdió, Twitter-fiókokat függesztettek fel a kép miatt. Később oknyomozó rajongók rávilágítottak egy másik érdekességre, hogy a kiszivárgott képen látható díszlet kísértetiesen hasonlít egy már hónapokkal korábban megerősített állványzatra. Ennek ellenére a legtöbben még mindig megkérdőjelezik a fénykép eredetiségét.

https://www.instagram.com/p/CS6KlnAskPk/?utm_source=ig_web_copy_link

A dolgok azonban váratlan fordulatot vettek. Ahogy a lenti Reddit-bejegyzésben is olvasható, a Sony Pictures szerzői jogok megsértése miatt közösségi oldalakat függesztett fel. Felmerül bennünk a kérdés, hogy miért szánná el magát ilyen döntésre a stúdió, ha hamisítványról lenne szó? Mi előnye származna abból, hogy egy hamis képet igyekeznének mielőbb eltűntetni? Az elmúlt 48 órában számos tweetet sújtottak ilyen követeléssel, vagyis a stúdió továbbra is bőszen takarít az interneten. Több, mint gyanús, nem?

Egy darabig még biztosan titokban tartják, legalábbis próbálnak úgy tenni, mintha mit sem tudnának az egészről, hogy a korábbi Pókember-filmek főszereplői is feltűnnek Tom Holland főszereplője mellett. Az előzetesben már láttuk a visszatérő Doctor Octopust, illetve utalást kaptunk Elektróra, a Homokemberre, a Zöld koboldra, és sokak szerint a Gyík vagy Venom is jelen volt.

Ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.