Pókember

A Sony Pictures nagyon pipa, miután a kiszivárgott a Pókember: Nincs hazaút előzetese

Kivételesen nem Tom Holland szája járt el most.

A Pókember: Nincs hazaút sem kerülhette el a szivárogtatást, hiába tettek meg mindent. A sok csúsztatásnak köszönhetően folyamatosan szivárogtatják az információkat. Most éppen a las vegas-i CinemaCon előzetese került ki a világhálóra a premier előtt, ami azért is fáj annyira a stúdiónak, mert eredetileg nem készültek bemutatni online ezt a videót. Nagyon rossz minőségben szivárgott ki a trailer, és sokáig az eredetét is megkérdőjelezték, de miután a stúdió vadul elkezdte töröltetni a népszerű videomegosztó portálokról, megerősítést kapott a trailer valódisága.

Magyar idő szerint csak holnap hajnalban tart előadást a Sony Pictures. Az már nyílt titok volt, hogy itt fogják bemutatni a Pókember: Nincs hazaút első előzetesét, de sokáig kérdéses volt, hogy a videó elérhető lesz-e a rajongók számára. Valaki ezért úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást, s megosztja a stúdió akarata ellenére, még ha rossz minőségben is. Nagy fejfájást okozott ezzel a stúdiónak, hiszen az elmúlt fél napban mással sem voltak elfoglalva, minthogy töröltessék a videót az internetről.

A történtek fényében arról beszélnek, hogy a Sony Pictures meggondolta magát, s miután néhányan már látták az igen rossz minőségű videót, a CinemaCon bemutatót követően felkerül majd a világhálóra is. Lehet, hogy nem a teljes hosszúságban, hanem egy rövid teaser előzetes formájában, de nem húzzák tovább a rajongók idegeit. Valamikor magyar idő szerint kedd reggel 6 óra magasságában várhatjuk az előzetest a Sonytól.

Nemcsak előzetest nem kaptunk még, de hivatalos szinopszist sem jelentettek meg. A Pókember: Idegenben végén Mysterio leleplezte Pókember személyazonosságát, s spekulációk szerint Peter emiatt kér segítséget Doctor Strangetől, ám az egyik varázslat rosszul sül el, s rést ütnek a multiverzumon, s gonosztevők lepik el Peter világát.

Jamie Foxx Elektró szerepében tér vissza a filmben, aki A csodálatos Pókember 2. rész után visszatér a gazember szerepében. De Alfred Molina is megerősítette, hogy újra felveszi Doctor Octopus karjait, illetve rajtuk kívül pletykálják még, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield, a korábbi két Pókember is visszatér, akárcsak Kirsten Dunst és Emma Stone, előbbi Mary Jane Watson, míg utóbbi Gwen Stacy szerepében. Múlt héten Kirsten Dunstot ki is szúrták Deborah Ann Woll oldalán a los angelesi pótforgatás helyszínén.

Még korai kőbe vésni a premiert, de ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Pókember: Idegenben
Total
1
Shares
Previous Article
Free Guy

KRITIKA: Free Guy

Next Article
Dűne

A Dűne rendezője szerint akár egy filmtrilógia is készülhet a nagysikerű regénysorozatból

Related Posts