Főoldal Filmek A pletykák szerint a Bosszúállók 5. története a Multiverzum ellenére is „földhözragadtabb” lesz
Filmek

A pletykák szerint a Bosszúállók 5. története a Multiverzum ellenére is „földhözragadtabb” lesz

Nagy változáson esett át a Bosszúállók 5.

410
Bosszúállók
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios legnagyobb közelgő projektje a még cím nélküli Bosszúállók 5. (korábban a Bosszúállók: A Kang-dinasztia néven ismert), amely kapcsán már több aggasztó hír is napvilágot látott, kezdve a forgatókönyvi problémáktól a személyi változásokig. A történtek után a stúdió teljes átszervezésbe kezdett, de a jelenlegi állás szerint minden a tervek szerint halad.

Egy korábbi jelentés szerint a forgatás idén decemberben kezdődött volna, de a bennfentes hírében álló Daniel Richtman jelentése szerint a kamerákat valójában 2025 januárjában kapcsolják csak be, és a forgatásra az Egyesült Királyságban kerül sor.

Jonathan Majors leváltása ellenére Kang, a Hódító továbbra is szerepben marad, bár nem valószínű, hogy az eredeti tervek szerint olyan nagy szerepet játszik a történetben. Tudjuk, hogy a Loki írója, Michael Waldron új forgatókönyvet írt, de a jelentések szerint a Disney+ sorozatának 2. évadának eseményei továbbra is meghatározó szerepet játszanak a fő cselekményszálban. Ez azt jelenti, hogy Kang feltehetően mellékszereplője lesz az eseményeknek.

Majors elbocsátásáról szóló hírek azután jelentek meg, hogy bűnösnek találták, vagyis a stúdió a végsőkig kitartott a színész mellett, és csak az ítélet után hozták meg a döntést. Azonban néhány bennfentes szerint a stúdió sosem tervezte, hogy Majors-szel folytatja Kang szerepében, függetlenül a tárgyalás eredményétől. Richtman szerint az új színészt a következő “néhány hónapban” bejelentik majd.

A Marvel Studios állítólag újragondolta a fő cselekmény bizonyos elemeit. A pletykák szerint a film a Bosszúállók egy kisebb csapatára összpontosít majd, bár valószínűleg új karaktereket is bemutat, de csalódni fognak, akik a Fantasztikus Négyes megjelenésére várnak. Ismét elővettek egy régi pletykát, miszerint a stúdió azzal kereste meg a korábbi Bosszúállók-filmek színészeit, hogy tegyék szabaddá magukat a naptárban.

Most Richtman azt állítja, hogy az ötödik rész története “földhözragadtabb” lesz, azonban a film még mindig tartalmazni fog olyan elemeket, amelyek kapcsolódnak a Multiverzumhoz. Hogy pontosan ez mit jelent, nehéz megmondani, de elképzelhető, hogy a film eseményei elsősorban egy helyszínen vagy idővonalon játszódik majd, miközben bizonyos hősök és gonosztevők variánsait is bemutatják a Multiverzumban. Több pletyka is kering arról, hogy mely karakterek kerülhetnek középpontba, köztük Pókember (Tom Holland), Rozsomák (Hugh Jackman) és akár olyanok, mint Holdlovag és Amazon.

A jelenlegi tervek szerint a cím nélküli Bosszúállók 5. 2026. május 1-jén érkezik a mozikba, amit a Bosszúállók: Titkos háború követ 2027. május 7-én.

Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események