Főoldal Filmek A Marvel Studios állítólag dobta a teljes Kang-dinasztiát azzal, hogy megváltoztatják a Bosszúállók: A Kang-dinasztia címét
Filmek

A Marvel Studios állítólag dobta a teljes Kang-dinasztiát azzal, hogy megváltoztatják a Bosszúállók: A Kang-dinasztia címét

Jonathan Majors kirúgása után a Kang-dinasztiának is búcsút inthetünk.

247
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

2023 végén borult minden, amikor kirúgták Jonathan Majorst Kang szerepéből, és először úgy tűnt, hogy újraoszthatják a szerepet, ám a legújabb hírek szerint a stúdió dobja az egész eddigi tervet. Ezzel együtt a Marvel Studios állítólag megváltoztatja a Bosszúállók: A Kang-dinasztia címét is, és a színfalak mögött jelentősen átdolgozzák a sztorit.

A The Hollywood Reporter szerint a Bosszúállók 5. már nem a A Kang-dinasztia alcímet viseli. A források azt állítják, hogy a Marvel “lépéseket tett a karakter minimalizálására” Jonathan Majors elítélése és az azt követő kirúgása előtt, azaz már a bírói ítélet előtt eldöntötték, hogy átírják a The Multiverse Saga központi sztoriját. Ezt azután hozták, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia alulteljesített a kasszáknál.

A Marvel gyorsan megszakította a kapcsolatot Majors-szal, miután december 18-án bűnösnek találták egy rendbeli testi sértés és egy rendbeli zaklatás vádjában. A Disney akkor nem árulta el, hogy újraosztják-e Kangot, akit Majors alakított az MCU-ban, vagy elengedik a karakter kezét, és más irányba mozdulnak el.

A Disney+ Loki című sorozatának első évadának fináléjában mutatta be Kangot, a Hódítót, mint a Marvel Moziverzum új főgonoszát. A rövid bemutatkozása után Kang kulcsszerepet játszott az említett A Hangya 3. részében, amely az MCU 5. fázisának első filmje volt, és gyakorlatilag végig arra építettek, hogy Kang lesz a Bosszúállók következő ellenfele.

A legújabb jelentésből többet megtudtunk a következő Bosszúállók-filmek terveiről (a 2026-ban megjelenő Bosszúállók 5. és annak folytatása 2027-ben a Bosszúállók: Titkos háború címmel), hogy a Marvel Studios azon dolgozik, hogy átírja ezeket a történeteket, amelyek mostantól vagy “minimalizálják” a Kang karaktert, vagy “teljesen kivágják”.

A Variety korábban arról számolt be, hogy Majors letartóztatása után a stúdió vezetői fontolóra vették, hogy Kangról Doctor Doomra váltanak. Latveria uralkodója 1962-es debütálása óta a Marvel-univerzum egyik legveszélyesebb és legtöbb képregényben szereplő gonosztevője, és lehet, hogy hamarosan felbukkan az MCU-ban.

2024-ben mindössze egy filmet mutat be a Marvel Studios, ez a Deadpool & Rozsomák lesz, amelyhez nemrég kaptunk egy kis ízelítőt is. A filmet a tervek szerint 2024. július 26-án mutatják be a mozikban.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események