Főoldal BREAKING Őrületes lett a Deadpool és Rozsomák előzetese, amit úgy vártunk, mint a Messiást
BREAKINGElőzetesek

Őrületes lett a Deadpool és Rozsomák előzetese, amit úgy vártunk, mint a Messiást

Deadpool kapta a legtöbb szerepet az előzetesben, de a végén Rozsomák is megérkezett.

369

A Marvel Studios hétfőn hajnalban a Super Bowl alatt bemutatta a várva várt Deadpool 3. hivatalos címét, ami a korábbi hírekkel ellentétben nem a Deadpool and Friend lett, hanem a Deadpool and Wolverine (azaz magyarul Deadpool és Rozsomák), illetve egy posztert és egy teaser előzetest is kaptunk az idei egyetlen Marvel-filmhez.

A trailer azzal kezdődik, hogy Wade Wilson – egy igazán borzalmas parókával – a születésnapját ünnepli az előző filmekből ismerős arcokkal, amikor a TVA (Idővariációs Hatóság) néhány ügynöke kopogtat az ajtaján, hogy elfogják a mutánst. Ami ezután következik, az kész pokol. Elszabadulnak a dolgok, gyorsan véres akciójelenetekbe csapunk át (igen, ez a Marvel Studios első R-kategóriás filmje), és gyors pillantásokat is kapunk néhány cameóra – néhányukra valószínűleg számítottatok, néhányukról viszont nem is pletykáltak előzetesen. Sajnos Logan (Hugh Jackman) csak sziluettben tűnik fel az előzetes végén, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan többet láthatunk az ikonikus mutánsból.

A filmben több vendégszereplő is felbukkan, köztük számos más X-Men karakter (Vihar, Ciklon és Jean Grey), és talán még Channing Tatum és Taylor Kitsch is, mint Gambit különböző változatai. Egy friss pletyka szerint Liev Schreiber is visszatér az X-Men kezdetek: Farkas című filmben játszott Victor Creed szerepében. A pletykák szerint a szájhős változatai is feltűnnek, köztük Dogpool (azóta megerősítették), Kidpool, Lady Deadpool és mások.

Az egyetlen nagy visszatérő, akit a szaksajtó már megerősített, Jennifer Garner mint Elektra, de egy nemrég készített interjúban nem volt hajlandó megerősíteni semmit ezzel kapcsolatban.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani.

A film szinopszisa a következő: “Wade Wilson úgy dönt, hogy hivatalosan is visszavonul a szuperhősködéstől, nem lesz többé Deadpool, és használtautó-kereskedő lesz. De amikor a barátai, a családja és az egész világ forog kockán, Deadpool úgy dönt, hogy előveszi a katanáit a nyugdíjas éveiből. Betoborozza az akaratos és óvatos Rozsomákot, hogy ne csak a túlélésükért, hanem végső soron az örökségükért is harcoljon.”

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool és Rozsomák 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Deadpool és Rozsomák
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...