Tom Hiddleston Loki

A Marvel Studios már keresi azt a gyerekszínészt, aki bemutatná Lokit gyerekként?

Jól értesült források szerint a Marvel Studios szereplőválogatást írt ki, melyre fiatal angol színészeket keresnek.

Jól értesült források szerint a Marvel Studios szereplőválogatást írt ki, melyre fiatal angol színészeket keresnek.

A Loki-sorozatot csak 2021 tavaszán fogják bemutatni, de már most óriási várakozás előzi meg, több pletykát is szült a sorozat, köztük akár a Női Lokival is találkozhatunk majd. Persze mindez csak spekuláció, a Marvel Studios nem erősítette meg, hogy a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező sorozatban feltűnik majd a csínytevés istene gyerekként is, de több mint véletlen, hogy gyerekeket is meghallgatnak a leendő sorozat forgatása előtt.

A felhívásban szerepel, hogy „10 éves angol fiú színészt keresnek, nyitott etnikai, okos, bátor és éles szellemmel megáldott, illetve legyen élettapasztalata a háta mögött”. Érdekes módon egy „női angol színészt is keresnek, aki 10 éves, származását tekintve kaukázusi, ijesztő helyzetben könnyektől szenved, intelligenciájára és ellenálló képességére támaszkodik, hogy kiutat találjon”.

Ebből nem derült ki, hogy ki lesz ez a női karakter a sorozatban, de összefüggésben lehet a Női Lokival, illetve Sophia Di Martiono titokzatos szerepével, akiről azt beszélik, hogy Loki legádázabb ellenfele, Amora, a gonosz Varázsnő szerepében mutatkozik be. Szóval a sorozat akár a két karakter, Loki és Amora gyerekkori viszonyát is bemutathatja. De akár még Leah-t is számításba vehetjük, egy igen népszerű karaktert Kieron Gillen Journey Into Mystery képregénysorozatból.

Loki

Total
5
Shares
Previous Article
Godzilla vs. Kong

A Godzilla vs. Kong játékfigurája leleplezték a film valódi szörnyét?

Next Article
Anakin Skywalker

Nem osztottak lapot Hayden Christensen színésznek sem, hogy Erő-szellemként visszatérjen a Skywalker korában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!