Loki

A Loki-sorozat producere megerősítette az időutazást

Stephen Broussard producer elárulta, hogy a Loki-sorozat egyik témája az időutazás lesz, vagyis a Végjáték után itt is ugrálni fogunk az időben.

Stephen Broussard producer elárulta, hogy a Loki-sorozat egyik témája az időutazás lesz, vagyis a Végjáték után itt is ugrálni fogunk az időben.

A San Diego-i Comic-Conon kiderült, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisa többnyire az élőszereplős sorozatokról szól majd, a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier és Sólyomszem saját sorozata mellett az egyik a Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki-sorozat lesz. A Loki-sorozat története nem ismert, a rajongóknak mindössze annyit sikerült kihámozni, hogy miután 2012-ben Loki megszökött a Tesseracttal a Végjátékban, a Végtelen Kővel ugrálni fog az időben.

A sorozat mögött álló kreatív csapat sokáig nem foglalt állást a témában, majd a producer nemrég megtörte a csendet, s megerősítette a feltevéseket, vagyis hogy az időutazás fontos eleme lesz a szériának, mert az idővonalon ugrálva próbálja befolyásolni a dolgokat a félisten.

A pletykák szerint Loki a történelem fontosabb állomásin fog feltűnni, hogy így befolyásolja a jövőt, de Kevin Feige azt is megerősítette, hogy Skarlát boszorkány után Loki is fontos szerepet játszik a címéhez méltó Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban. Egy évadra biztosan visszatér Hiddleston, de már arról is hallani lehetett, hogy több évaddal számolnak a készítők, és a halála után akár még a filmvásznon is feltűnhet a karakter.

A Loki-sorozatot valamikor 2021 tavaszán fogják bemutatni.

Loki
Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Disney+ a Végjáték egyik törölt jelenetét is megmutatta, melyben Vasember és Katherine Langford találkozott

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Koncepciós rajzokat kaptunk a The Falcon and the Winter Soldier és Sólyomszem Disney+ sorozatokhoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!