Wide Screen
Sorozatok

Női Lokival is találkozhatunk majd a Disney+ sorozatban?

A Loki-sorozatban a női Lokival is találkozhatunk majd, és már be is jelentkeztek a főszerepre.

A hétvégén kiderült, hogy Sophia Di Martino is csatlakozott a Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki-sorozat szereplőgárdájához, amit majd a Disney+ streamingszolgáltatón fognak bemutatni valamikor 2021 tavaszán. Miközben a Marvel részletekbe nem bocsátkozott, hogy milyen szerepet játszik majd a Yesterdayből és az Into the Badlands tévésorozatból ismerős színész, pletykák szerint ő lehet a női Loki.

Natalie Portman visszatérése után minden jel arra utal, hogy nemcsak női Thorral találkozunk a jövőben, hanem a női Loki is megmutatja magát a Marvelnél. A Deadline értesülései szerint Di Martino elvileg Loki női változatát alakítja majd.

Egy a produkcióhoz közelálló forrás arról számolt be, hogy Di Martino Loki női inkarnációját alakíthatja, és valójában Hiddleston szerepével fog osztozkodni.

Az ötlet nem egyedülálló, hiszen a képregényekben a Ragnarök és a Titkos Invázió eseményei között a csínytevés istene számos alkalommal újjászületett különböző alakokban, kezdve a kisfiútól egészen a felnőtt női alakig. Ahogy a lap forrása is rávilágított, a sorozatban is csak egy Lokit látunk majd, aki hol férfi, hol női testben próbálja befolyásolni majd a jövőt, ami szoros kapcsolatban lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatással.

Sophia Di Martino

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték karakterposzteri tisztázták, ki halt meg és ki élte túl a Megtizedelést

Kévés Bence Mihály

TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Bosszúállók: Végjáték második előzetesében

Kévés Bence Mihály

2019 elején már foroghat A galaxis őrzői vol. 3.?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább