Női Loki

Női Lokival is találkozhatunk majd a Disney+ sorozatban?

A Loki-sorozatban a női Lokival is találkozhatunk majd, és már be is jelentkeztek a főszerepre.

A Loki-sorozatban a női Lokival is találkozhatunk majd, és már be is jelentkeztek a főszerepre.

A hétvégén kiderült, hogy Sophia Di Martino is csatlakozott a Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki-sorozat szereplőgárdájához, amit majd a Disney+ streamingszolgáltatón fognak bemutatni valamikor 2021 tavaszán. Miközben a Marvel részletekbe nem bocsátkozott, hogy milyen szerepet játszik majd a Yesterdayből és az Into the Badlands tévésorozatból ismerős színész, pletykák szerint ő lehet a női Loki.

Natalie Portman visszatérése után minden jel arra utal, hogy nemcsak női Thorral találkozunk a jövőben, hanem a női Loki is megmutatja magát a Marvelnél. A Deadline értesülései szerint Di Martino elvileg Loki női változatát alakítja majd.

Egy a produkcióhoz közelálló forrás arról számolt be, hogy Di Martino Loki női inkarnációját alakíthatja, és valójában Hiddleston szerepével fog osztozkodni.

Az ötlet nem egyedülálló, hiszen a képregényekben a Ragnarök és a Titkos Invázió eseményei között a csínytevés istene számos alkalommal újjászületett különböző alakokban, kezdve a kisfiútól egészen a felnőtt női alakig. Ahogy a lap forrása is rávilágított, a sorozatban is csak egy Lokit látunk majd, aki hol férfi, hol női testben próbálja befolyásolni majd a jövőt, ami szoros kapcsolatban lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatással.

Sophia Di Martino
Total
5
Shares
Previous Article
Thanos

A Bosszúállók: Végjáték törölt jelenete megerősítette volna azt a rajongói teóriát, miszerint Thanos életben van?

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora ugyanazt a történetet meséli Leiáról, mintha Carrie Fisher még élne

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!