Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Studios majdnem bemutatta ezt a két karaktert a Bosszúállók első részében

A 2012-es Bosszúállók-filmben ők is szerepeltek volna.

Hol volt, hol nem volt, történt még 2012-ben, amikor Joss Whedon lehetőséget kapott a Marvel Studios vezetőitől, hogy bemutassa az egységben az erő csapatát, azaz a Bosszúállókat. Bár kétségtelen, hogy a Marvel Moziverzum lett minden idők legsikeresebb és legnagyobb filmes franchise univerzuma, azonban a sikerre nem mindig volt garancia.

A Marvelnek nem pusztán fel kellett állítani egy csapatot az addig bemutatott hősökből (Vasember, Thor, Amerika Kapitány, Sólyomszem, Fekete Özvegy és Hulk), hanem kooperálni kellett más produkciós csoportokat is, és olyan nagy piaci szereppel bíró országokat kellett figyelembe venni, mint Kínát. Az egyik ilyen nagy produkciós cég történetesen éppen a kínai DMG Entertainment Motion Pictures Group, ami beállt a Marvel Studios mögé, és a két cég egyezségéből virágzó kapcsolat született.

Az egykori DMG elnöke, Chris Fenton megjelent Feeding the Dragon című könyvében mesélt arról, hogy a Marvel milyen pozitív lépésekre szánta el magát, hogy a Bosszúállók vonzóbb legyen a kínai piacnak. Egy ponton a Marvel még arra is képes lett volna, hogy az első Bosszúállók-filmben bemutassák Shang-Chi és a Mandarin karaktereket is.

Lehetőséget kínáltak arra, hogy egy felvezetőt készítsünk a Bosszúállók-film végén a kínai piacnak. Ez egy lehetőség lett volna nekünk arra, hogy egy potenciális karakterre utaljunk, vagy a Mandarin vagy Shang-Chi karakterre. Ez a mi döntésünk volt, hogy melyikre.

Végül a Mandarin csak a Vasember 3. részében debütált, de még ott sem az igazi karaktert láttuk, de már nem kell sokat várnunk rá. A Marvel Studios végül úgy döntött, hogy ezt a két karaktert egy filmben fogja bemutatni, méghozzá a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című filmben, amit tavaly nyáron jelentettek be a San Diego-i Comic-Conon.

Még több a témában...

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Bosszúállókon is túltesz Kang, a hódító

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat