Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige elárulta, hogy látni fogják még a valódi Mandarint

A Mandarinnal már a Vasember 3. részében is találkoztunk, de nagyon úgy fest, hogy hamarosan a valódi is felbukkan majd a Marvel Moziverzumban.

A Mandarinnal már a Vasember 3. részében is találkoztunk, de nagyon úgy fest, hogy hamarosan a valódi is felbukkan majd a Marvel Moziverzumban.

A rajongókban időről-időre felmerül a kérdés, hogy a Tíz Gyűrű terrorszervezet vezetőjét mikor látjuk már a Marvel Mozivezrumban, hiszen a Vasember 3. részében Ben Kingsley eljátszott már egy Mandarin nevezetű karaktert, később persze kiderült, hogy csak egy Trevor Slattery nevű színészt alakított a történetben, s megjátszotta mindvégig hogy ő a Mandarin.

A film bemutatója után a Marvel bemutatott egy One-Shot rövidfilmet, melyből kiderült, hogy a valódi Mandarin titokban már szervezkedik a Marvel Moziverzumban. Kevin Feige elárulta, hogy miután Trevor Slattery börtönbe került a Vasember harmadik részében, a valódi Mandarin meglátogatta hasonmását a börtönben, s kérdőre vonta, miért vette fel alteregóját, miért csinált gúnyt belőle.

Volt egy beszélgetés [a valódi Mandarinnal]. Ez az egyik oka, amiért meg akartuk csinálni a Drew Pearce által írt és rendezett rövidfilmet. Csakhogy tisztázzuk: „Csak azért, mert megcsináltuk valamit, még nem jelenti azt, hogy egy másik ne létezne.” Ami pedig a Vasember 3. rendezését illeti – és szerintem Drew is erről beszélt – a szándékunk mindig is az volt, hogy Aldrich Killian megdöbbenjen a dolgokon, amiket hall.

Feige az interjúban azt is elárulta, hogy a stúdiónak megvan a terve a következő 5 évre, sőt, azon túlra is vannak már ötletei, valamint hogy továbbra is tervezőasztalon vannak annak ötlete, hogy a valódi Mandarin felbukkanjon a filmvásznon.

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat