Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Simu Liu lett a Shang-Chi főszereplője, de a főgonosz kiléte számít igazi szenzációnak

A San Diego-i Comic-Con bejelentették, hogy ki játssza a Marvel Moziverzum első ázsiai filmjének főszerepét.

A Marvel Studios panelja alatt megtudtuk, hogy a kanadai Simu Liu kapta a Shang-Chi a Marvel Moziverzum első ázsiai képregényfilm főszerepét. Kevin Feige előadása alatt az is kiderült, hogy a filmet a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings címen fogják bemutatni.

A prezentáció legnagyobb szenzációja azonban az volt, mikor Tony Leung szerepét bejelentették a filmben, aki nem mást fog életre kelteni, mint az EREDETI Mandarin-t. Kevin Feige korábban már célzott rá, hogy nem kell sokat várnunk az eredeti Mandarin felbukkanására, hiszen a Vasember 3.-ban csak egy dublőrt láttunk, a mai napon ezt is tisztáztuk.

A film forgatókönyvét a Wonder Woman 1984, Zombieland 2., a Pókember: Irány a Pókverzum! 2. írója, Dave Callaham körmöli majd, míg a rendezői teendőket Daniel Cretton (Short Term 12) rendezőre bízták. A filmmel nem más a célja a Marvelnek, minthogy olyan karaktereket mutassanak be a filmvásznon, akik ötvözik az ázsiai és az ázsiai-amerikai témákat.

Simu Liu

Még több a témában...

Új jelenetekkel bemutatják a Bosszúállók: Végjátékot, hogy letaszítsák az Avatart az első helyről

Pókember új szerkót kap a Hazatérés-folytatásában

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg nemet mondott a Bestia-szólófilmre, mert Farkassal tervezett

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább