Főoldal Filmek A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel
Filmek

A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel

Most akkor megsemmisültek a Végtelen Kövek?

199
Thanos

Bár a Bosszúállók: Végjáték elején Thanos úgy fogalmazott, hogy megsemmisítette a Végtelen Köveket, a Russo testvérek ennek ellenkezőjét állították egy későbbi interjúban. Akkor azzal indokolták, hogy Thanos csak azt mondja, „atomjaira hullottak” az elemi kristályok, így továbbra is a Marvel Moziverzum szerves részét képezik. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel erre rácáfolt a legújabb közösségi bejegyzésében.

Valójában ezért utaztak vissza a múltba a főhősök, hogy bezsebeljék a hat Végtelen Követ más idősíkokból, s a fő idősíkban visszahozzák Thanos áldozatait, akik elporladtak a Végtelen háború végén, amikor az Őrült Titán csettintett. Tony Stark végül legyőzte Thanost és őrült seregét, a kristályokat pedig Steve Rogers vitte vissza a megfelelő idősíkokba. A kérdés még továbbra is az volt, hogy a fő idősíkon akkor nem maradtak Végtelen Kövek?

Miután a Végtelen háborút is közétették a Disney+ streamingszolgáltatón, egy rövid videó jelent meg a kövekről, amik felfedték valódi státuszukat is. Egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntöttek a pohárra, hiszen mind a hat Végtelen Követ megsemmisítette Thanos.

Talán azzal lehet magyarázni a rendezők korábbi kijelentését, hogy „a Végtelen Kövek még mindig jelen vannak az univerzumban”, vagyis ha valóban létezik a multiverzum, akkor nem tévedtek akkorát, és a kristályok a múltban továbbra is jelen vannak, egy síkot kivéve, azt, amikor öt évvel korábban Thanos megsemmisítette őket.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.