Thanos

A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel

Most akkor megsemmisültek a Végtelen Kövek?

Bár a Bosszúállók: Végjáték elején Thanos úgy fogalmazott, hogy megsemmisítette a Végtelen Köveket, a Russo testvérek ennek ellenkezőjét állították egy későbbi interjúban. Akkor azzal indokolták, hogy Thanos csak azt mondja, „atomjaira hullottak” az elemi kristályok, így továbbra is a Marvel Moziverzum szerves részét képezik. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel erre rácáfolt a legújabb közösségi bejegyzésében.

Valójában ezért utaztak vissza a múltba a főhősök, hogy bezsebeljék a hat Végtelen Követ más idősíkokból, s a fő idősíkban visszahozzák Thanos áldozatait, akik elporladtak a Végtelen háború végén, amikor az Őrült Titán csettintett. Tony Stark végül legyőzte Thanost és őrült seregét, a kristályokat pedig Steve Rogers vitte vissza a megfelelő idősíkokba. A kérdés még továbbra is az volt, hogy a fő idősíkon akkor nem maradtak Végtelen Kövek?

Miután a Végtelen háborút is közétették a Disney+ streamingszolgáltatón, egy rövid videó jelent meg a kövekről, amik felfedték valódi státuszukat is. Egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntöttek a pohárra, hiszen mind a hat Végtelen Követ megsemmisítette Thanos.

Talán azzal lehet magyarázni a rendezők korábbi kijelentését, hogy „a Végtelen Kövek még mindig jelen vannak az univerzumban”, vagyis ha valóban létezik a multiverzum, akkor nem tévedtek akkorát, és a kristályok a múltban továbbra is jelen vannak, egy síkot kivéve, azt, amikor öt évvel korábban Thanos megsemmisítette őket.

Total
24
Shares
Previous Article

Hamarosan érkezik a PSVR támogatás a Dreamsbe

Next Article
Démonok között

A hírek szerint a Démonok között 3. premierjét is eltolhatják

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!