Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Moziverzum következő fázisa Nováról és Norman Osbornról szólhat

Egyre több forrás tartja úgy, hogy a 4. fázis főgonosza Norman Osborn, azaz a Zöld manó lehet, akire már a Pókember: Idegenben kapunk utalást.

A Bosszúállók: Végjátékkal befejeződött a Kevin Feige által Infinity Saga-ra keresztelt 10 éves történet, a július elején érkező Pókember: Idegenben pedig a 3. fázis végét jelenti, s egyben valami újnak a kezdetét is – legalábbis a pletykák szerint. A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be a következő filmeket, azonban este már kaptunk egy közleményt, hogy augusztus 24-én a D23 Expon fogják bejelenteni a teljes 4. fázist.

Csak találgatások vannak a 4. fázis karaktereiről és filmjeiről, azonban Roger Wardell szavai már megkérdőjelezhetetlenek miután hónapokkal Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt pontosan jósolt meg dolgokat a filmről. Wardell most azt állítja, hogy a 4. fázisát olyan filmek alkotják, mint a Fekete Özvegy-film, a The Eternals, a Fekete Párduc 2., a Shang-Chi, a Doctor Strange 2. és A galaxis őrzői vol. 3.

Továbbá a stúdió tervei között szerepel a Thor: Ragnarök folytatása, egy harmadik Hangya-film és a Marvel Kapitány második része is, miközben teljesen új alkotáson is dolgozik, az Új Bosszúállók-, a Fiatal Bosszúállók– valamint a Sötét Bosszúállók-filmeken. Az utóbbi alkotás évről évre felmerül, de mindeddig még nem készült el. Az új filmek igazolják a Marvel Studios azon tervét, miszerint háttérbe szorítják az évtizedeken át húzódó történetmesélést, s a jövőben inkább a „mini-történetekre” fókuszál. Amennyiben a forrásnak igaza van, akkor több kozmikus kalandban lesz részünk, miközben a Pókember: Idegenben már Norman Osbornra is kapunk utalást.

A forrás egy másik karakter érkezését is megjósolta, szerinte ugyanis hamarosan a Nova Hadtest intergalaktikus rendőrség tagja, Nova is debütálhat a Marvel Moziverzumhoz. Novát 1976-ban alkották meg, amikor Rhomann Dey őt választotta ki, hogy ráruházza az Első Nova rangját a világ pusztulását követően. Novaként Richard Rider hatalmas erőt birtokol, sérthetetlen és még repülni is képes, így akár Marvel Kapitánnyal vagy a Galaxis Őrzőivel is kozmikus utazásra indulhat, ahogy arra James Gunn utalást tett – a következő években több ilyen történetben lesz részünk.

Még több a témában...

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat