x
Filmek

A márciusban kiszivárgott Star Wars: Skywalker kora poszter valódi volt

Még márciusban ütötte fel fejét egy Star Wars: Skywalker kora poszter több koncepcióval karöltve a világhálón, amikről most kiderült, hogy igaziak voltak.

A márciusban kiszivárgott Star Wars: Skywalker kora poszter valódi volt
  • Publishedszeptember 20, 2019

Még márciusban ütötte fel fejét egy Star Wars: Skywalker kora poszter több koncepcióval karöltve a világhálón, amikről most kiderült, hogy igaziak voltak.

A Lucasfilm egészen áprilisig a Star Wars Celebrationig húzta a Star Wars: Skywalker kora leleplezését, ahol végül kiderült a filmcím és bemutatták az első teaser előzetest is belőle. Azonban még Chicago előtt, március végén a Reddit fórumra idő előtt kikerült egy teaser poszter a filmről, amit érthető módon a stúdió előbb próbált cáfolni, hogy pusztán egy rajongói plakátról van szó, most azonban fél évvel később megerősítették, hogy valóban a film posztere és karakterei szivárogtak ki a hivatalos bemutató előtt.

Bár a poszter nem tartalmazta a film alcímét, de egy másik fontos pletykát megerősített, vagyis hogy a Ren lovagjai visszatérnek az utolsó részre, miután Az ébredő Erőben kaptak egy felvezetőt, ám Rian Johnson nem mesélte el történetüket Az utolsó Jedikben. A Lovagok feltűnően hasonlítanak Kylo Ren jelmezére, azonban mesterükkel ellentétben ők nem fénykardot, vagy a Sith-ekhez köthető hasonló eszközt használnak, hanem ősibb fegyvereket. A poszter előterében új Első Rend rohamosztagosokat is látunk, akik jelmeze fehérről vörösre váltott – ők lesznek a Sith Trooperek – illetve Keri Russel, aki egy Zorri Bliss nevű lila ruhás fejvadászt játszik. A poszter középpontjában Rey (Daisy Ridley) és Kylo Ren (Adam Driver) foglal helyett, aki ismét sisakot hord majd.

A márciusban kiszivárgott poszter:

Star-Wars-Episode-IX-poster

És íme a most bemutatott új poszter apró módosításokban tér csak el a tavasszal leleplezettről, a poszterre felkerült a filmcím, és eltávolították a Sith Troopereket.

Minden jel arra utal, hogy C-3PO bekeményít a történet végére, hiszen fegyverrel a kezében ábrázolták a poszteren, valamint a D23 Expón bemutatott új előzetesben a droid szeme vörösre váltott, ami megint csak azt erősíti meg, hogy a droid valahogy aktiválta az “instantgyilkolás” módot.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.