Wide Screen
Image default
Filmek

A Ren lovagok is visszatérnek a Star Wars: Episode IX. részben?

Nagyon úgy fest, hogy J.J. Abramst nem hagyja nyugodni, hogy nem ismertük meg jobban a Ren lovagokat az új trilógiában.

Nagyon úgy fest, hogy J.J. Abramst nem hagyja nyugodni, hogy nem ismertük meg jobban a Ren lovagokat az új trilógiában.

A rajongók azon kezdtek el vitázni, hogy vajon Abrams mi mindent valósít meg az új trilógia befejező részében, s esetleg a Ren lovagokról is egy tisztább képet kapunk. A titokzatos harcosokkal először a Star Wars: Az ébredő Erőben találkoztunk, és sokan azt várták, hogy Rian Johnson Az utolsó Jedik folytatásban feltűnnek majd a nagyképernyőn, azonban ez elmaradt. Johnson a döntést azzal indokolta, hogy a karakterekkel már túl zsúfolt lett volna a film. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ne látnánk őket viszont a befejező részben.

A rajongók több okból is úgy gondolják, hogy visszatérnek a harcosok. Egyfelől azért, mert Kylo Ren végzett Snoke legfőbb vezérrel a nyolcadik részben, ez pedig viszályt szíthat Ren és a lovagok között. A Ren lovagok elsősorban nem Kylo Ren utasításait követik, hanem a Snokét, most pedig úgy érezhetik magukat, hogy Kylo elárulta őket.

Egy másik elmélet szerint a Ren lovagok még inkább elmélyültek a Sötét oldalban, de Az utolsó Jedik eseményei talán rávilágítja őket arra, hogy nem jó oldalon állnak. Az elmélet szerint szürke jedikké is válhatnak, akik nem tartoznak sem a Sötét oldalhoz, sem az Erő fényes oldalához. Még arra is esély lehet, hogy a Ren lovagok felajánlják Reynek, hogy csatlakozzon hozzájuk, hogy közös erővel fékezzék meg Kylo Rent és Hux tábornokot. A szürke jedik bemutatására már régóta várnak a rajongók, s ennél epikusabb befejezést el sem tudnánk képzelni a Skywalker-sagának. Még az is benne lehet a pakliban, hogy a Ren lovagok egy önálló részt kapnak a Lucasfilmtől.

Persze ezek csak pletykák, rajongói túlkapások, hogy ki mit szeretne látni a filmben, de olykor nem alaptalanok ezek a hírek. Igaz, hogy a Ren lovagokról több pletyka is megjelent Az utolsó Jedik forgatása során, s végül nem jelentek meg a filmben, de talán Abrams okkal nem vezette be őket a hetedik részben, komoly tervei vannak a harcosokkal. Egy meg nem erősített hír szerint október elején Cardington Shedsben Adam Driver több fiatal férfi színésszel közös jelenetet forgat.

Még több a témában...

Az HBO Max több A sötét Igazság Ligája spin-off sorozattal készül, John Constantine és Zatanna is sajátot kaphat

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat