Star Wars: Episode IX

Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX posztere, több karakter neve és jelmeze is

Előbb csak egy teaser posztert kaptunk J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részéből, majd több karakter neve és jelmeze is kiszivárgott.

Előbb csak egy teaser posztert kaptunk J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részéből, majd több karakter neve és jelmeze is kiszivárgott.

A Lucasfilm áprilisban készül bemutatni a Skywalker-saga kilencedik részét a Star Wars Celebration keretein, azonban a Reddit fórumra idő előtt kikerült egy teaser poszter a filmről. Ugyan a poszter felfedte a főbb karaktereket a filmből, de az alcímet továbbra sem lehet tudni, bennfentes források szerint még maguk a színészek sem tudják, s csak J.J. Abrams rendező rendelkezik ezzel az információval. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A poszter igazolni látszik a korábbi pletykákat, miszerint a Ren lovagok visszatérnek az utolsó részre, miután Az ébredő Erőben kaptak egy felvezetőt, ám Rian Johnson nem mesélte el történetüket Az utolsó Jedikben. A Lovagok feltűnően hasonlítanak Kylo Ren jelmezére, azonban mesterükkel ellentétben ők nem fénykardot, vagy a Sith-ekhez köthető hasonló eszközt használnak, hanem ősibb fegyvereket. A poszter előterében új Első Rend rohamosztagosokat is látunk, akik jelmeze fehérről vörösre váltott, illetve egy titokzatos lila ruhás nőt is kiszúrhatunk, aki alighanem Keri Russel karaktere lesz. A poszter közepén pedig Rey (Daisy Ridley) és Kylo Ren (Adam Driver) kapott helyett, aki láthatóan valóban megragasztotta az összetört sisakot.

Star-Wars-Episode-IX-poster

Fontos megjegyeznünk, hogy ez nem egy mozikba szánt poszter, hanem csak egy reklámanyag, ami vélhetően a két hét múlva kezdődő Celebrationre gyártottak. A kép hitelessége még kérdéses, ám érdekes, hogy a Disney kérésére több oldalról is törölték, ami azt igazolja, hogy idő előtt szivárgott ki a teaser poszter.

Nem sokkal a poszter után több karakterről is kiszivárgott kép, hogy milyen jelmezt kapnak az új trilógia befejező részére, köztük Lando Calrissian (Billy Dee Williams) visszatéréséről is kaptunk egy képet. De természetesen maguk a főszereplők, Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) és Chewbacca is fellelhető köztük. Sokkal érdekesebbek az új karakterek, elsőként Naomie Ackie karaktere, akit a filmben Jannah-nak kereszteltek, valamint Zorii, aki szinte biztos hogy Keri Russell karaktere lesz.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Total
22
Shares
Previous Article

Star Wars játék az áprilisi Gold kínálatban!

Next Article

Végre megérkeztek a PlayStation ingyenes játékai április hónapra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!