Star Wars: Episode IX

Star Wars: Episode IX pletykák Kylo Ren új TIE-vadászáról, egy új bolygóról és még sok egyébről

A Lucasfilm még mindig nem árulta el, hogy milyen alcímmel mutatják be a Star Wars: Episode IX-et, miközben szállingóznak a hírek a filmről.

A Lucasfilm még mindig nem árulta el, hogy milyen alcímmel mutatják be a Star Wars: Episode IX-et, miközben szállingóznak a hírek a filmről.

Kezdjük is rögtön azzal a mostani pletykát, hogy Kylo Ren a folytatásban egy új TIE-vadászt kap, ezenfelül a forrás megemlít egy olyan új bolygót is, amit Jordániában filmezett a stáb tavaly, miközben korábban azt hitték, hogy ezeket a jeleneteket a Pinewood Studios falai között rögzítette J.J. Abrams rendező. Korábban egy fesztivál hangulatú jelentről is beszéltek, amit a hírek szerint szintén Jordániában filmeztek le. Fontos megjegyezni, hogy ezek nem hivatalos beszámolók, pletykák. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy névtelen forrás arról számolt be, hogy Kylo Ren új hajóval tér vissza a Skywalker-saga kilencedik részében. A hajót úgy írták le, mint amit rengeteg mechanikus alkatrész vesz körbe, és fehér, illetve piros és fekete színűre festették. Az is kiderült, hogy Darth Vader sisakja is helyet kapott ezen a hajón. A korábbi pletykákkal ellentétben úgy tűnik, hogy Kylo Ren nem fog sisakot viselni, ellenben valaki mással?

TIE Echelon from Galaxy’s Edge (and maybe IX?) from r/StarWarsLeaks

A forrás arról is beszámolt, hogy Luke Skywalker X-Wing hajóját is látták Jordániában. Szólnak pletykák arról, hogy Rey (Daisy Ridley) megkapja Luke X-Wing sisakját a folytatásra, ami egészen érdekes hatást kelthet Darth Vader sisakja után, amit Kylo Ren tett magáévá. A jelentés feltárt egy kisebb „droid gyárat” is a következő epizódból. Több írást is olvashattunk arról, hogy az Episode IX-ben droidokat láthatunk valamennyi Star Wars érából, köztük egy Bad Robot-ot is – ez J.J. Abrams produkciós cégének a neve és egyben jelképe.

Rengetegszer kerül szóba Kylo Ren sisakja és a Ren lovagok visszatérése, akikkel először a Star Wars: Az ébredő Erőben találkoztunk, azonban Rian Johnson nyolcadik részébe már nem fértek bele. Így most Abramsen a sor, hogy visszahozza és bemutassa ezeket a lovagokat, akik több mint valószínű, hogy szerepelni fognak a trilógia befejező részében. Egy kiszivárgott kép korábban arról árulkodott, hogy Ren sisakját megjavították, miután Az utolsó Jedik elején összetörte azt Kylo Ren. Azonban elképzelhető, hogy valaki más fogja viselni a sisakot a folytatásban, valaki olyan, aki úgy akar kinézni, mint Kylo Ren. Pletykák szerint a Ren lovagok nem lesznek elragadtatva Snoke legfőbb vezér halálától, és emiatt Ren ellen fordulnak. A forrás megint csak Jordániát hozta fel, ahol látta a Ren lovagokat a forgatások idején.

Ren lovagok

Úgy tűnik, hogy J.J. Abrams szeretné megválaszolni a kérdéseket, hogy kik azok a Ren lovagok, de amire a rajongók leginkább kíváncsiak: kik Rey szülei. Erről egy vad elmélet napvilágot látott már, miszerint Rey is egy Skywalker. Rian Johnson nem foglalkozott sokat a kérdéssel, egyszerűen lezárta azzal, hogy egy senkik voltak, akik eladták lányukat, hogy vedelhessenek. Azonban ez nem győzte meg a rajongókat, és már J.J. Abrams is utalt rá, hogy talán nem a legjobb döntés volt, így most a rendezőn a sor, hogy tisztába tegye ezt a kérdést.

A Star Wars: Episode IX első trailere (alighanem) áprilisban érkezik a Star Wars Celebration alatt.

Total
5
Shares
Previous Article
Rambo

Premierdátumot kapott a Rambo: Last Blood

Next Article
Szellemirtók

Megvan a Szellemirtók folytatása első két főszereplője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!