Godzilla: A szörnyek királya

A legújabb kép bizonyítja, hogy miért Godzilla: A szörnyek királya

Hétvégén új előzetest kapunk a Godzilla: A szörnyek királya folytatáshoz, de addig elégedjünk meg a legújabb fényképpel.

Hétvégén új előzetest kapunk a Godzilla: A szörnyek királya folytatáshoz, de addig elégedjünk meg a legújabb fényképpel.

A Godzilláról megjelent legújabb kép napnál is világosabban mutatja, hogy kétség kívül Godzilla a szörnyek királya, ahogy azt a filmcím is állítja. A Godzilla: A szörnyek királya forgatása már hónapokkal korábban befejeződött, sőt, nyáron a San Diegoi-i Comic-Con az első előzetest is bemutatták a folytatásból, amit hamarosan egy újabb követ, ugyanis most szombaton érkezik a második trailer.

A rajongók hihetetlenül izgatottak a film kapcsán, ami érthető, hiszen a folytatásban Godzilla mellett számos gyerekkori szörny feltűnik a vásznon. Éppen ezért most mindenki tűkön ülve várja, hogy a király elfoglalja végre az Őt megillető világrengető trónt. Most egy újabb kép látott napvilágot jelezve az új film közeledtét.

A sugárcsóvával a szájában Godzilla nem úgy tűnik mint aki fél, ami igazán meglepő, tekintve várható félelmetes új ellenfeleit. Michael Dougherty rendezőtől korábban már megtudtuk, hogy a filmben kedvenc szörnyünknek a rettegett Rodan, King Ghidorah és Mothra fenevadakkal kell szembeszállnia. A 2014-es Gareth Edwards-féle Godzilla nem aratott osztatlan sikert, de majd talán most a folytatás, aminek már első előzetese is sokkal sötétebb jövőt vázolt, és szinte garantált, hogy a szörnyek csatája lehet az utóbbi évek leglátványosabb csatája – a rajongók legnagyobb örömére. A folytatásban Godzillán a sor, hogy bizonyítson a nézőknek és a rajongóknak, hogy miért ő a legvakmerőbb teremtmény a Földön.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint…

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla: A szörnyek királya bemutatója 2019. május 31.-én lesz.

Total
18
Shares
Previous Article

Tervezés alatt a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása és a Póknők önálló része

Next Article
Amerika kapitány

Chris Evans még nem végzett az Amerika kapitány szereppel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!