Főoldal Sorozatok A két visszatérő karakter mellett egy új szereplőt is kiszúrhattunk a Daredevil: Born Again forgatásán
Sorozatok

A két visszatérő karakter mellett egy új szereplőt is kiszúrhattunk a Daredevil: Born Again forgatásán

A Daredevil: Born Again forgatási képei és videói megerősítették a korábbi pletykákat.

414
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

A napokban több fotót és videót is megosztottak a Disney+ Daredevil: Born Again című sorozatának New York-i forgatásáról. A felvételeken először kaptunk megerősítést a korábbi pletykákra, hogy Matt Murdock (Charlie Cox) két barátját is láthatjuk a sorozatban, valamint egy negyedik szereplő is feltűnt.

Miután a Daredevil: Born Again teljes kreatív csapatát tavaly leváltották, és a hollywoodi kettős sztrájk után az új forgatókönyvíróval átdolgozták a sorozat maradék epizódjait, 2024 év elején újrakezdődhetett a forgatás. A napokban megosztott forgatási felvételek megerősítették azt, hogy Murdock legjobb barátai és üzlettársai, Elden Henson (Foggy Nelson) és Deborah Ann Woll (Karen Page) valóban visszatérnek.

A képek és videók révén bepillantást kaptunk a munkálatokba, ahogy a Pokol Konyhájának utcáin sétál a három szereplő, valamint először láthatjuk a Fehér Tigrist jelmezben. A képek kissé homályosak, de úgy tűnik, Foggy szakállat növesztett, míg Karen új frizurával tér vissza. A Fehér Tigris sokkal kivehetőbb a felvételeken, és sejtésünk szerint Hector Ayalát látjuk hátulról.

A korábbi pletykák szerint a Fehér Tigris azután mutatkozik be a sorozatban, hogy Murdock ügyfelének fogadja Ayalát. Ayala egy rablást segít megakadályozni, amiről később kiderül, hogy korrupt zsaruk megpróbálták elhallgattatni az egyik informátort, mielőtt tanúskodott volna ellenük a bíróságon. Az egyik rendőr meghal, és Hectornak rendőrgyilkosként kell bíróság elé állnia.

Arról is sokat beszéltek az utóbbi napokban, hogy a Netflix gyártású A Megtorló írója, Dario Scardapane lett a projekt új showrunnerje, a rendezői feladatokat pedig a Holdlovag rendezői, Justin Benson és Aaron Moorhead kapták.

A Born Againben Matt Murdock/Daredevil (Cox) régi ősellenségével, a Kingpinnel (Vincent D’Onofrio) kerül szembe, aki a történet kezdetekor valószínűleg New York polgármesteri székéért fog indulni – ezt vezette fel az Echo stáblista alatti jelenete, amikor a Vezér felhívást látott a tévében.

Jon Bernthal szintén visszatér Frank Castle-ként/a Megtorlóként, Wilson Bethel pedig Célpont szerepében tér vissza. A hamarosan érkező Disney+ sorozatnak még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.