Főoldal Sorozatok Wilson Bethel is visszatér a Marvel Studios Daredevil: Born Again sorozatában
Sorozatok

Wilson Bethel is visszatér a Marvel Studios Daredevil: Born Again sorozatában

Maradt még valaki, akit nem hoz vissza a Daredevil: Born Again?

343
Daredevil: Born Again
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios Daredevil: Born Again című sorozata lassan olyan lesz, mint egy nagy Netflixes találkozó a streamingszolgáltató saját gyártású sorozata után. A főszereplőt alakító Charlie Cox mellett visszatér Matt Murdock két barátja, és a legújabb hírek szerint Wilson Bethel újra eljátssza Célpont szerepét.

A Marvel Studios néhány hete hivatalosan kánonnak nyilvánította a Netflix sorozatait, így akár a Daredevil: Born Againre tekinthetünk úgy, mint a negyedik évadra. A Marvel Moziverzumban Matt Murdock ismét összecsap Wilson Fiskkel, alias Kingpinnel, egy olyan sorozatban, amelyben Jon Bernthal is visszatér a Megtorló szerepében. Elden Henson és Deborah Ann Woll szintén visszatérnek Foggy Nelson és Karen Page szerepében. Most a legújabb jelentés szerint Wilson Bethel is visszatér, mint Benjamin “Dex” Poindexter.

A karakter a 3. évadban tűnt fel, mint pszichopata FBI-ügynök, aki pszichés problémákkal küzd. Célpont nem rendelkezik szuperképességekkel, de szinte bármiből képes halálos fegyvert csinálni, ami a kezébe akad. A rajongóknak nem telt sok idejükbe rájönni, hogy a kezdetben Daredevil imposztoraként bemutatott figura valójában a sorozat egyik gonosz karaktere.

A Marvel Studios mindent megtesz, hogy még vonzóbbá tegye a sorozatot, ezért ez a sok visszatérő. A jelek szerint ismét forognak a kamerák, és állítólag New York polgármesteri címéért induló Fiskre fog összpontosítani a Disney+ új sorozata.

Új showrunnert (A Megtorló és a Tom Clancy Jack Ryan-jét jegyző Dario Scardapane), rendezőt ( a Holdlovag és Loki 2. évadának rendezői, Justin Benson és Aaron Moorhead) és néhány ismerős arcot a Netflix Daredevil-sorozatából áthoztak a projektre, hogy megnyugtassák Kevin Feige-t, akit állítólag nem nyűgöztek le a korai felvételek, amelyeket még az írói és a színészek sztrájkja előtt leforgattak.

A sorozat állítólag 18 epizódból állt volna, de a Marvel Studios jelentős átalakítása után 8-12 epizódra csökkentették, és még az is szóba jöhet, hogy beiktatnak egy szünetet az évad közepére. A Born Again bemutatója még nem ismert, de állítólag az MCU ötödik fázisában tűzik műsorra, amely 2025. február 14-én ér véget az Amerika kapitány: Szép új világ című filmmel. A hatodik fázist a Fantasztikus Négyes indítja 2025. május 2-án, de ezt valószínűleg eltolják, mivel a legutóbbi pletykák szerint csak ősszel kezdődik a forgatás.

Daredevil s3 trailer screenshot Bullseye
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.