Főoldal Sorozatok A Daredevil: Born Again két fontos szereplőt is visszahozhat
Sorozatok

A Daredevil: Born Again két fontos szereplőt is visszahozhat

A rajongók két kedvence is visszatérhet az új Daredevil-sorozatban.

518
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

Miután az MCU több projektje is félrement, Kevin Feige és a Disney vezetősége átfogó átszervezésbe kezdett, hogy felülvizsgálják a gyártásmenetet. A jövőben a mennyiség helyett a minőséget tartják szem előtt. Az egyik ilyen projekt a Daredevil: Born Again, ahol a teljes kreatív csapatot kirúgták, miközben már ment a forgatás.

A nagy átírás után felmerült a kérdés, hogy visszatér-e Elden Henson és Deborah Ann Woll, hogy Foggy Nelsont és Karen Page-et alakítsák a Disney+ készülő MCU-s tévésorozatában? Egy új pletyka szerint igen, mindkét szereplőt láthatjuk majd. A Hollywood Trade egykori riporteréből lett filmes felderítő, Jeff Sneider osztotta meg a hírt, hogy a jelentősen átdolgozott történetben már ez a két karakter is szerepet kap.

Miután Kevin Feige átnézte az eredeti showrunnerek, Matt Corman és Chris Ord munkáját, úgy döntött, hogy más irányba kell vinni a sorozatot, és ekkor érkezett Dario Scardapane-t (The Punisher, Tom Clancy’s Jack Ryan) a helyükre, hogy átírja a szkriptet. Scardane mellett a Holdlovag és a Loki 2. évadának rendezőit, Justin Bensont és Aaron Moorheadet is szerződtette, hogy kézbe vegyék az irányítást a forgatáson.

Scardapane a hírek szerint a sorozat nagyszabású átalakítását felügyeli. Arról lehetett hallani, hogy az átalakítás előtt a sorozat egy lassú, procedurális bírósági drámának készült. Sneider szerint a Scardapane egyik legfontosabb változtatása, hogy a rajongók nagy örömére visszahozza Henson Foggyját és Woll Karenjét. A pletykával kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy egyelőre nem tudni, hány epizódban fog szerepelni Foggy és Karen, és mekkora szerepet kapnak a történetben.

Charlie Cox mint Daredevil és Vincent D’Onofrio mint Kingpin mellett Jon Bernthal is visszatér a Megtorló szerepében.

A döntés egybevág a Marvel Studios napokban tett bejelentésével, miszerint a Netflix saját gyártású tartalmaira kánonként tekinthetünk, vagyis minden, ami korábban történt, az a Marvel Moziverzum része már.

A Daredevil: Born Again még nem kapott megjelenési időpontot, de állítólag az MCU ötödik fázisában érkezik, amely 2025. február 14-én ér véget az Amerika kapitány: Szép új világ című filmmel. A hatodik fázis 2025. május 2-án kezdődik a Fantasztikus Négyes feldolgozásával.

foggy and karen daredevil
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.