Wide Screen
Image default
Filmek

A Joker-film rendező megerősítette, hogy Joaquin Phoenix találkozni fog-e Robert Pattinson Batmanjével

Todd Phillips rendező rávilágított arra a kérdésre, hogy Joker találkozik-e majd a jövőben Robert Pattinson alakításában Batmannel.

Még be sem mutatták a Joker-filmet, de máris óriási sikert ért el a Velencei Filmfesztiválon, ugyanis elnyerte az Arany Oroszlány díjat, ami korábban egy képregényfilmnek sem sikerült. A kritikusok már nyilatkoztak a Warner Bros. új alkotásáról – hamarosan mi is hozzuk kritikánkat a filmről – azonban sokan arra kíváncsiak, hogy Joaquin Phoenix főszereplésében készült Joker találkozni fog-e Robert Pattinson új Batman karakterével.

Sok rajongó abban bízott, hogy látnak egy crossovert a Joker és a The Batman főszereplői között, hiszen mindkét alkotás a ’80-as, illetve a ’90-es években játszódik– legalábbis ezt beszélik Matt Reeves Batman-filmjéről – és sokan még a fiatal Bruce Waynet kiszúrni vélték a Joker első előzetesében. Noha rengeteg gonosztevőről pletykálnak a The Batman-film esetében, a legfrissebb hírek szerint Joker nem tartozik közéjük.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a Variety feltette a kérdést Todd Phillips rendezőnek, hogy Batman legnagyobb nemezise, Joker összetűzésbe kerül-e Robert Pattinson denevéremberével:

Nem, határozottan nem. Különösképpen az Egyesült Államokban a képregények Shakespeare helyét töltik be, miközben számtalan Hamlet változatot készíthetsz. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben sok más Joker lesz.

A The Batman-film történetét hétpecsétes titokként kezelik, a rendező mindössze annyit árult el a filmről, hogy egy galériára elegendő gonosztevő nehezíti majd meg Batman hétköznapját. Reeves azt is elmondta, hogy szorosan nem ragaszkodnak Frank Millertől a Year One képregényhez, ellenben a Sötét lovag detektív készségét helyezik előtérbe.

A The Batman-film egy trilógia nyitórésze lehet, amit 2021. június 25-én fognak bemutatni.

Batman Robert Pattinson

Még több a témában...

Elkészült a The Batman forgatókönyve, a Warner Bros. és Ben Affleck is elégedett

Elkészült a Joker és Harley Quinn közös film forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

2020 körül kerülhet a mozikba a Flashpoint

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon