Joker

A Joker-film rendező megerősítette, hogy Joaquin Phoenix találkozni fog-e Robert Pattinson Batmanjével

Todd Phillips rendező rávilágított arra a kérdésre, hogy Joker találkozik-e majd a jövőben Robert Pattinson alakításában Batmannel.

Todd Phillips rendező rávilágított arra a kérdésre, hogy Joker találkozik-e majd a jövőben Robert Pattinson alakításában Batmannel.

Még be sem mutatták a Joker-filmet, de máris óriási sikert ért el a Velencei Filmfesztiválon, ugyanis elnyerte az Arany Oroszlány díjat, ami korábban egy képregényfilmnek sem sikerült. A kritikusok már nyilatkoztak a Warner Bros. új alkotásáról – hamarosan mi is hozzuk kritikánkat a filmről – azonban sokan arra kíváncsiak, hogy Joaquin Phoenix főszereplésében készült Joker találkozni fog-e Robert Pattinson új Batman karakterével. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Sok rajongó abban bízott, hogy látnak egy crossovert a Joker és a The Batman főszereplői között, hiszen mindkét alkotás a ’80-as, illetve a ’90-es években játszódik– legalábbis ezt beszélik Matt Reeves Batman-filmjéről – és sokan még a fiatal Bruce Waynet kiszúrni vélték a Joker első előzetesében. Noha rengeteg gonosztevőről pletykálnak a The Batman-film esetében, a legfrissebb hírek szerint Joker nem tartozik közéjük.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a Variety feltette a kérdést Todd Phillips rendezőnek, hogy Batman legnagyobb nemezise, Joker összetűzésbe kerül-e Robert Pattinson denevéremberével:

Nem, határozottan nem. Különösképpen az Egyesült Államokban a képregények Shakespeare helyét töltik be, miközben számtalan Hamlet változatot készíthetsz. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben sok más Joker lesz.

A The Batman-film történetét hétpecsétes titokként kezelik, a rendező mindössze annyit árult el a filmről, hogy egy galériára elegendő gonosztevő nehezíti majd meg Batman hétköznapját. Reeves azt is elmondta, hogy szorosan nem ragaszkodnak Frank Millertől a Year One képregényhez, ellenben a Sötét lovag detektív készségét helyezik előtérbe.

A The Batman-film egy trilógia nyitórésze lehet, amit 2021. június 25-én fognak bemutatni.

Batman Robert Pattinson

Total
1
Shares
Previous Article
Christopher Nolan

Tenet: 10 dolog, amit tudnod kell Christoper Nolan új filmjéről

Next Article
James Bond

Daniel Craig a Bond 25 olaszországi forgatásáról jelentkezett be

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!