Wide Screen
Pletykák

Ők négyen lehetnek The Batman-film főgonoszai

Követni sem bírjuk, hogy mi mindent hallottunk a The Batman-filmről, a legújabb pletykák szerint akár 4 főgonosza is lehet Matt Reeves történetének.

A Geeks World Wide értesülései szerint Matt Reeves komolyan gondolta, mikor úgy fogalmazott, hogy „egy galériára elegendő gonoszból” válogathatnak, ugyanis a legújabb hírek szerint 4 főgonoszt kaphat a DC képregények kedvenc szuperhőse. Természetesen ezeket a híreket kezeljük fenntartásokkal, mert mindeddig csak Robert Pattinson főszerepét erősítették meg, sem a történetről, sem a karakterekről nem árultak el részletet.

Rébusz

A lap úgy tudja, több mint valószínű, hogy Rébusz lesz Batman egyik ellenfele a történetben. Ez talán az egyik legnagyobb meglepetés, amiről olvashattunk az elmúlt hónapokban, hiszen a rajongók évek óta várnak Rébusz debütálásra a filmvásznon. Gotham bűnöző lángelméjének szerepére 20 és 40 év közötti etnikumtól független színészek jelentkezését várják.

Pingvin

Pingvin lehet a második gonosz, akiről szintén sok pletykát olvashattunk már. A Gotham gengszterét legszívesebben Josh Gad játszaná, aki erre többször is utalást tett a múltban, hogy szívesen elvállalná a szerepet. A bejegyzések talán célba értek Matt Reevesnél, s a színész lehetőséget kap a The Batman trilógia első részében.

Macskanő

Macskanő feltűnésére is jó esély van, hiszen az egyik casting felhívásban az áll: 20 és 30 év közötti színésznőket keresnek Gotham betörőjének szerepére, aki szűk, egyrészes rucit hord, és aki az ostort fegyverként használja. A bőrszín akárcsak a többi jelentkezőnél, itt sem számít. Selina Kyle realisztikus értelmezése a Sötét lovag-trilógiában érdekes fordulatot hozott, nem nyerte el a rajongók tetszését, de akárhogy is történjék, Reeves egyértelműen ennél a szerepnél is egy fiatal sztárt szeretne a szerepre.

Firefly

És akkor talán a legnagyobb meglepetés, hogy pletykák szerint eddig mozivásznon soha nem látott Firefly is Batman életére tör. Firefly nem a népszerű gonosztevők sorát gazdagítja, ám Reeves 20-30 év közötti színészek jelentkezését várja a szerepre, aki high-tech ruhákban repked Gotham City égboltján.

Reeves vitathatatlanul a fiatalokra épít, nem véletlen esett választása Robert Pattinsonra, akit három részen keresztül biztosan Batmanként látjuk a DC filmes univerzumában. A történet a pletykák szerint a ’90-es években játszódik majd, s a noir-hangulatú film főként a detektív címszereplő fókuszál majd, hogy miként sajátította el nyomozó képességeit a fiatal Bruce Wayne.

Még több a témában...

A Shazam! rendezője azokról a filmes bakikról beszélt, amiket senki sem vett észre

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves: Ben Affleck játssza továbbra is Batmant

Kévés Bence Mihály

Bajuszban bővelkedő új előzetest kapott a Gyilkosság az Orient expresszen

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább