Wide Screen
Filmek

Ők négyen lehetnek The Batman-film főgonoszai

Követni sem bírjuk, hogy mi mindent hallottunk a The Batman-filmről, a legújabb pletykák szerint akár 4 főgonosza is lehet Matt Reeves történetének.

Követni sem bírjuk, hogy mi mindent hallottunk a The Batman-filmről, a legújabb pletykák szerint akár 4 főgonosza is lehet Matt Reeves történetének.

A Geeks World Wide értesülései szerint Matt Reeves komolyan gondolta, mikor úgy fogalmazott, hogy „egy galériára elegendő gonoszból” válogathatnak, ugyanis a legújabb hírek szerint 4 főgonoszt kaphat a DC képregények kedvenc szuperhőse. Természetesen ezeket a híreket kezeljük fenntartásokkal, mert mindeddig csak Robert Pattinson főszerepét erősítették meg, sem a történetről, sem a karakterekről nem árultak el részletet.

Rébusz

A lap úgy tudja, több mint valószínű, hogy Rébusz lesz Batman egyik ellenfele a történetben. Ez talán az egyik legnagyobb meglepetés, amiről olvashattunk az elmúlt hónapokban, hiszen a rajongók évek óta várnak Rébusz debütálásra a filmvásznon. Gotham bűnöző lángelméjének szerepére 20 és 40 év közötti etnikumtól független színészek jelentkezését várják.

Pingvin

Pingvin lehet a második gonosz, akiről szintén sok pletykát olvashattunk már. A Gotham gengszterét legszívesebben Josh Gad játszaná, aki erre többször is utalást tett a múltban, hogy szívesen elvállalná a szerepet. A bejegyzések talán célba értek Matt Reevesnél, s a színész lehetőséget kap a The Batman trilógia első részében.

Macskanő

Macskanő feltűnésére is jó esély van, hiszen az egyik casting felhívásban az áll: 20 és 30 év közötti színésznőket keresnek Gotham betörőjének szerepére, aki szűk, egyrészes rucit hord, és aki az ostort fegyverként használja. A bőrszín akárcsak a többi jelentkezőnél, itt sem számít. Selina Kyle realisztikus értelmezése a Sötét lovag-trilógiában érdekes fordulatot hozott, nem nyerte el a rajongók tetszését, de akárhogy is történjék, Reeves egyértelműen ennél a szerepnél is egy fiatal sztárt szeretne a szerepre.

Firefly

És akkor talán a legnagyobb meglepetés, hogy pletykák szerint eddig mozivásznon soha nem látott Firefly is Batman életére tör. Firefly nem a népszerű gonosztevők sorát gazdagítja, ám Reeves 20-30 év közötti színészek jelentkezését várja a szerepre, aki high-tech ruhákban repked Gotham City égboltján.

Reeves vitathatatlanul a fiatalokra épít, nem véletlen esett választása Robert Pattinsonra, akit három részen keresztül biztosan Batmanként látjuk a DC filmes univerzumában. A történet a pletykák szerint a ’90-es években játszódik majd, s a noir-hangulatú film főként a detektív címszereplő fókuszál majd, hogy miként sajátította el nyomozó képességeit a fiatal Bruce Wayne.

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat