Főoldal Filmek A horror rajongói forró nyomon lehetnek a Sikoly 6. Ghostface egyik gyilkosához
Filmek

A horror rajongói forró nyomon lehetnek a Sikoly 6. Ghostface egyik gyilkosához

A Sikoly 6. tegnapi előzeteséből kiderült volna, hogy kit rejt a maszk?

624
Sikoly 6.
Forrás: Spyglass Media Group

A sasszemű rajongók felfigyeltek egy érdekességre a Sikoly 6 tegnap bemutatott új előzetesében, akár egy nyomot is elrejthettek a készítők a Ghostface gyilkos személyazonosságával kapcsolatban. A franchise hatodik része a 2022 főszereplőit – nevezetesen Sam (Melissa Barrera) és Tara Carpenter (Jenna Ortega), valamint Chad (Mason Gooding) és Mindy Meeks-Martin (Jasmin Savoy Brown) túlélőit – követi New Yorkba. A világ egyik legnagyobb városában egy újabb Ghostface-gyilkosságsorozat veszi kezdetét, amelynek megpróbálnak véget vetni, egyesítve erőiket a korábbi túlélőkkel, Gale Weathersszel (Courteney Cox) és Kirby Reeddel (Hayden Panettiere), valamint egy új rendőr karakterrel, akit Dermot Mulroney alakít.

A Paramount Pictures tegnap közzétett előzetesében fontos részletek derülnek ki a film új Ghostface néven ismert gyilkosáról. A sorozatgyilkos azzal kérkedik, hogy ezúttal más és erősebb, mint a korábbi gyilkosok voltak. Bár az új gyilkos kilétére csak március végén derül fény, ugyanis akkor mutatják be a filmet a hazai mozikban, de a tegnapi trailer után több rajongó találgatásba kezdett, hogy ki lehet a gyilkos.

A videóban találtak is egy nyomot a maszkos gyilkos személyazonosságáról. A Tony Revolori által alakított karakter egy olyan inget visel, amely Dario Argento 1971-es 4 légy a szürke bársonyon című filmjére utal.

Ez az utalás azért tűnik fontos felfedezésnek, mert Argento klasszikusának cselekménye kísértetiesen hasonlít a Sikoly-filmek átfogó témáira. A film egy férfi történetét meséli el, akit megtámad a zaklatója, akit véletlenül megöl, mire egy újabb álarcos gyilkos érkezik a helyszínre, aki megpróbálja rá kenni a gyilkosságot. Ez a cselekmény az eredeti, 1996-os Sikolyban is visszaköszön, amikor Sidney Prescott (Neve Campbell) édesanyja halálának évfordulóján egy újabb gyilkosságsorozatra ébrednek a woodsboroi lakosok.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...