Főoldal Előzetesek Bemutatták a Sikoly 6. új előzetesét, amiben visszatért Hayden Panettiere karaktere
ElőzetesekBREAKING

Bemutatták a Sikoly 6. új előzetesét, amiben visszatért Hayden Panettiere karaktere

Végre megérkezett a Sikoly 6. nagy előzetese, benne a visszatérővel.

488

A Paramount Pictures új előzetest mutatott be a Sikoly 6. részéhez. Akárcsak a teaser előzetesben, New York Cityben garázdálkodik a Ghostface és most először láthatjuk a nagy visszatérőt: Hayden Panettiere karakterét a Sikoly 4-ből.

A hatodik rész a legutóbbi Ghostface-gyilkosságok négy túlélőjét követi, akik maguk mögött hagyják Woodsborót, hogy új fejezetet kezdjenek életükben. A franchise ikonikus szereplői közül ezúttal csak Courteney Cox tér vissza, valamint Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding a 2022-es folytatásból. Az új szereplők között van Samara Weaving, Dermot Mulroney, Tony Revolori, Josh Segarra, Liana Liberato és Jack Champion.

Panettiere a 2011-es Sikoly 4-ben Kirby Reedet alakította, akiről sokáig azt hittük, hogy meghalt, majd a 2022-es filmben kaptunk egy kis utalást a karakterre. Egy rövid időre látható volt Kirby az egyik fényképen, amivel megerősítették a készítők, hogy még életben van, miután túlélte a Ghostface-szel való összecsapását.

A Sikoly 6. nélkülözi a franchise főszereplőjét, Neve Campbellt, aki Sidney Prescottot játszotta. Ő tavaly egy fizetési vita miatt kiszállt a filmből. “Nőként rendkívül keményen meg kellett dolgoznom a karrierem során, hogy megalapozzam az értékemet, különösen a “Sikoly” esetében” – mondta Campbell a Varietynek adott interjújában. “Úgy éreztem, hogy a nekem tett ajánlat nem felelt meg annak az értéknek, amit a franchise-nak adtam”.

Az ötödik részt is dirigáló Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezőpáros visszatér a folytatás, akárcsak James Vanderbilt és Guy Busick forgatókönyvírók. William Sherak, Vanderbilt és Paul Neinstein a film producerei.

“A legutóbbi Sikolynál tojáshéjon lépdeltek, és megpróbáltak nagyon tisztelettudóak lenni azzal szemben, amit a franchise addig a pontig jelentett, és távol tartani a belső véres álmaikat” – mondta Barrera a Collidernek a közelgő folytatásról. “De ennél a filmnél azt mondták, hogy ‘mindent beleadunk’. Ez potenciálisan százszorta borzalmasabb lesz.”

A Sikoly 6. részét március 30-án mutatják be a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...