Kathryn Newton

A Hangya 3. új sztárja, Kathryn Newton megmutatta szuperhős testét, ahogy már Cassie Lang szerepére készül

Kathryn Newton már edzőteremben készül A Hangya 3. forgatására.

Még tavaly kiderült, hogy Kathryn Newton váltja majd Emma Fuhrmannt Cassie Lang szerepében A Hagya és a Darázs: Kvantummánia című folytatásban. Sokan nem értették, miért kellett lecserélni Fuhrmannt, és máig nem tudjuk a pontos okát, de feltehetően Cassie Lang fontos szerepet kap a folytatásban (A Fiatal Bosszúállók?), s a Marvel Studios szerette volna a szerepet egy ismertebb színésznőre bízni.

A Freaky főszereplője pedig már az edzőteremből mutatja szexi testét, hogy milyen szuperhősalakot öltött A Hangya 3. forgatására készülve. Rejtély, hogy mire készül a Marvel Studios a folytatásban, de miután a Bosszúállók: Végjátékban „megöregítették” a karaktert, valószínűleg a filmben komolyabb szerepet szánnak Scott Lang (Paul Rudd) lányának, és ki tudja, hogy mi következik ezután. Valójában már néhány hete elkezdték a forgatást, de Newton még csak most fog csatlakozni a többiekhez. A színésznő meglepően csendben volt a közösségi médiában, a bejelentése óta nem sokat posztolt a projektről, és most sem vitte túlzásba, de legalább már tudjuk, hogy milyen bomba formában várja a forgatást.

Cassie várhatóan kulcsszerepet játszik majd a történetben, és jó eséllyel Stature-ként csatlakozik a Bosszúállókhoz a jövőben. Egy korábbi interjúban próbálták faggatni a színésznőt, ám Newton nem árult el semmit azzal kapcsolatban, hogy mit tartogat számára a Marvel Moziverzum. De még tavaly télen tett utalást rá, hogy bizony egyszer ő is beöltözik majd szuperhősnek.

Csak annyit mondhatok, hogy izgatottan várom, hogy a Marvel Moziverzum része legyek. Ez egy valóra vált álom, és mindent meg fogok tenni, hogy minden idők legjobb szuperhőse legyek.Kathryn Newton

Már megerősítést kapott, hogy a hódító Kang lesz a főhősök ellenfele, akit Jonathan Majors kelt majd életre a filmvásznon. A nemezist a Loki című Disney+ sorozat fináléjában vezették fel, s ő lehet a Marvel Moziverzum 4. fázis nagy főellensége majd. Kang egyébként többször összetűzésbe került a Fiatal Bosszúállók csoportjával. A címszereplők, a Hangya és a Darázs szerepében ezúttal is Paul Rudd és Evangeline Lilly lesz látható. Michael Douglas és Michelle Pfeiffer már korábban megerősítette, hogy ők is visszatérnek. A Loki fináléja után pedig már azt is tudjuk, Fullánk, az első rész főellensége is visszatér.

Peyton Reed rendezőtől és írótól a filmet 2023. február 13-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
5
Shares
Previous Article
Mission: Impossible 7.

Tom Cruise legveszélyesebb mutatványától mindenki lélegzete elállt a CinemaCon utolsó napján

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins szerint az HBO Maxen bemutatni a Wonder Woman 1984-et szívszorító érzés volt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!