x
Filmek

Ezzel a borzalmas képpel bizonyítják, hogy kezdetét vette A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatása

Annyira csúnya már, hogy imádjuk a képet.

Ezzel a borzalmas képpel bizonyítják, hogy kezdetét vette A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatása
  • Publishedjúlius 27, 2021

Az elmúlt időben több jel is arra utalt, hogy forog a Marvel Studios következő filmje, A Hangya franchise harmadik része. Hivatalosan eddig a percig nem erősítették meg, most azonban a film rendezője, Peyton Reed közösségi oldalán az egyik ismerős arcról tett közzé egy képet, miközben bejelentette a forgatás kezdetét is.

Reed hétfőn Twitteren erősítette meg, hogy elrajtolt a trilógia harmadik felvonása. A képen az a borzalmas nyuszi látható, amit még Cassie kapott ajándékba az apjától az első filmben. A ronda, ugyanakkor szerethető plüssállatot baljósan egy biológiailag veszélyes konténer mellé helyezték el. Nem világos, hogy mire utal itt a rendező, talán csak azt akarta elújságolni, hogy a csúf játék visszatér a harmadik részben.

A harmadik részben fontos szerepet kap Cassie Lang is, akit ezúttal már Kathryn Newton fog életre kelteni, hiszen időközben Lang lánya felnőtt, s ez egyértelműen azt igazolja, hogy a Marvel a Fiatal Bosszúállókon dolgozik. Megerősítést kapott az is, hogy a Fantasztikus Négyes legendás ellenfele, Kang, a hódító lesz a hősök ellenfele, akit Jonathan Majors kelt majd életre a filmvásznon. Kang szintén többször összetűzésbe került a Fiatal Bosszúállók csoportjával. A címszereplők, a Hangya és a Darázs szerepében ezúttal is Paul Rudd és Evangeline Lilly lesz látható. Michael Douglas és Michelle Pfeiffer már korábban megerősítette, hogy ők is visszatérnek. A Loki fináléja után pedig már azt is tudjuk, Fullánk, az első rész főellensége is visszatér.

Peyton Reed rendezőtől és írótól a filmet 2023. február 13-án fogják bemutatni a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.