x
Close


Közelgő események

Filmek

Darren Cross, alias Fullánk valamilyen formában, de visszatér A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című folytatásban

Corey Stoll karaktere visszatér, csak még azt nem tudjuk, milyen formában.

Darren Cross, alias Fullánk valamilyen formában, de visszatér A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című folytatásban
  • PublishedJuly 9, 2021

Evangeline Lilly látszólag már korábban megerősítette ezt a nagy visszatérését közösségi oldalán, most azonban több megbízható forrás is arról számolt be, hogy az első rész főgonoszát alakító Corey Stoll szerepet kap a trilógia befejező részében, csak még azt nem lehet tudni, hogyan tér vissza, hiszen elvégre őt megölték a film végén.

Meglepő hír azok után, hogy a 2015-ben bemutatott A Hangya című filmben meghalt, legalábbis úgy gondoltuk, nem élhette túl Fullánk, miután szubatomira zsugorodott. Több teória is született ezzel kapcsolatban, s úgy tűnik, hogy valahogy képes volt életben maradni. Ha Fullánk ez idő alatt a Kvantumvilág rabja volt, feltehetően új képességekre tett szert, akárcsak Janet Van Dyne, aki szintén éveket töltött ott. A dolog ott kezd érdekessé válni, ha Kang otthonának hívja ezt a titokzatos birodalmat, akkor egy veszélyes szövetségnek lehetünk tanúi. Nem szabad megfeledkeznünk a Loki című Disney+ sorozat e heti epizódjáról sem. Egy különös helyszínre barangoltunk, miközben egy hatalmas Fullánk sisakot véltünk felfedezni, és egyesek szerint ez lehet Kang búvóhelye is.

Joanna Robinson vezető író a Vanity Fair lap Still Watching című podcast műsorában úgy fejezte ki magát ezzel a húsvéti tojással kapcsolatban, hogy

Nem tudom, hogy ez jelzés-e valamire, ami még ezután jön, de azt tudjuk, hogy Corey Stoll valamilyen formában visszatér A Hangya 3. részében.

Nehéz nem kapcsolatot találni a két dolog között, hogy a folytatásban Kang és Fullánk közös erővel veszi fel a harcot a hősök ellen. A rajongók is nagy fordulatot várnak a Loki befejező epizódjában, ott debütálhat Jonathan Majors Kang szerepében. Csak zárójelesen jegyeznénk meg, hogy Kangnak több alakja is ismert, elég csak a Rama-Tut és Immortus személyiségekre gondolni, így azt sem zárhatjuk ki, hogy a Marvel Moziverzumban egy új Loki személyében jelenik meg a főgonosz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.