x
Close


Közelgő események

Filmek

Evangeline Lilly kezébe vette A Hangya 3. forgatókönyvét, és spoilerezett egy nagyot

Visszatér a kettővel korábbi főgonosz?

Evangeline Lilly kezébe vette A Hangya 3. forgatókönyvét, és spoilerezett egy nagyot
  • PublishedMay 22, 2021

Még a tavalyi év végén erősítették meg, hogy milyen címen fogják bemutatni A Hangya franchise harmadik részét, valamint arra is pont került, hogy a korábbi két részt is jegyző Peyton Reed visszatér rendezőként a trilógia harmadik részére, ami pedig a főszerepeket illeti, a Hangya szerepében ezúttal is Rudd kap szerepet, de mások mellett Evangeline Lily, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is visszatér.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoiler olvasható.

A bejelentés után Evangeline Lilly folyamatosan tájékoztatja a rajongóit, hogy éppen hányadán állnak a munkával. Az elmúlt napokban pedig közösségi oldalára az edzésről több képet is videót is feltöltött, miközben Hope van Dyne szerepére készül. De nemcsak a felkészülésről, hanem magáról a forgatókönyvről is megosztott egy képet a napokban, amit azóta már törölni kényszerült egy spoiler miatt (?).

A bejegyzéshez annyit fűzött hozzá, hogy kézbe vette a szkriptet, átnyálazta és odáig van érte. De nem ezért kellett törölnie a bejegyzést, hanem mert a címkék között Corey Stoll neve is olvasható volt, aki az első A Hangya című filmben Darren Crosst, azaz Fullánkot játszotta. Az első rész végén úgy tűnt, hogy megölték a karaktert, de Lilly bejegyzése felvetett egy olyan teóriát, mi van, ha nem halt meg, hanem őt is beszippantotta a kvantumvilág?

Ha esetleg nem lenne meg, melyik karakterről van szó, ő lenne az:

Sok mindent nem tudunk elmondani a történetről, bár Kang és Cassie Lang szerepe miatt kezd körvonalazódni a sztori. A képregényekben a tinédzser apja nyomdokaiba lép, és saját belátása szerint szuperhőssé válik. Magát Stature-nek hívja a hős, aki többnyire inkább nagyobb méretet szeret ölteni, mint összezsugorodni. Valószínűleg ebből már látunk részt majd A Hangya harmadik részében is, különös tekintettel a megjelent pletykák után, hogy ez a film fogja felvezetni majd a Bosszúállók egy új formációját, a Fiatal Bosszúállókat. A másik pletyka szerint Cassie Lang mellett Hailee Steinfeld karaktere, Kate Bishop is szerepet kap majd a csapatban, akit jelenleg Clint Barton vett szárnyai alá a Sólyomszem Disney+ sorozatban. A fiatalok a folytatásban olyan gonosszal kerülnek szembe, mint Kang, a hódítóval.

Peyton Reed rendezőtől és írótól a filmet 2023. február 13-án fogják bemutatni a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.