A Han Solo-film főszereplője 3 filmre írt alá

Alden Ehrenreich összesen 3 filmre írt alá a Lucasfilmnél, mikor elvállalta a Han Solo: Egy Star Wars történet főszerepét.

Alden Ehrenreich összesen 3 filmre írt alá a Lucasfilmnél, mikor elvállalta a Han Solo: Egy Star Wars történet főszerepét.

Sok színész ácsingózott a feladatért, hogy átvegye Harrison Fordtól a galaxis hírhedt csempészének szerepét, vagyis hogy ő legyen a fiatal Han Solo, míg végül Alden Ehrenreich kapta meg a szerepet. Azonban úgy tűnik, hogy a fiatal színésznek kissé beletört a bicskája, mert több aggasztó hír is megjelent, miszerint nem volt képes úgy eljátszani a szerepet, ahogy azt a stúdió szerette volna.

A Han Solo fiatal életét megfilmesítő epizódot több gond is hátráltatta a forgatás alatt, előbb tavaly májusban kirúgták a két rendezőjét, és helyüket a rutinos Ron Howard vette át; ezután következet az, hogy a főszereplő mellé a Disney színész-tanárt kért fel, hogy segítsen a munkában; év elején pedig arról lehetett olvasni, hogy hiába jött új rendező és forgatta újra a film 80%-kát, a történet továbbra is zavaros és kusza (gond van a forgatókönyvvel is). Ehhez képest most bebizonyosodni látszik egy korábbi pletyka, miszerint Alden Ehrenreich nem egy, hanem három filmre szerződött.

Az Esquire magazin készített interjút a Ehrenreich-kel, ahol arról kérdezték, hogy hány filmre szól jelenlegi kontraktusa:

Három. Nem tudom, hogy az hivatalos-e, vagyis hogy publikus-e. De, igen.

Na már most, ez még közel sem jelenti azt, hogy jövő hónapban bemutatásra kerülő Han Solo spin-offot trilógiává duzzasztja a Disney, előbb várjuk meg a bemutatót és a rajongók visszajelzését. Azt se feledjük, hogy Felicity Jonesnak szintén szerződése van a folytatásra annak ellenére, hogy meghalt a Zsivány Egyesben.

Total
0
Shares
Previous Article

Jon Favreau, vagyis Happy Hogan is visszatér a Bosszúállók 4.-ben

Next Article

Megvan a dátum, mikor érkezik a Jumanji 3.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!