Wide Screen
Image default
Filmek

A Han Solo-film főszereplője 3 filmre írt alá

Alden Ehrenreich összesen 3 filmre írt alá a Lucasfilmnél, mikor elvállalta a Han Solo: Egy Star Wars történet főszerepét.

Sok színész ácsingózott a feladatért, hogy átvegye Harrison Fordtól a galaxis hírhedt csempészének szerepét, vagyis hogy ő legyen a fiatal Han Solo, míg végül Alden Ehrenreich kapta meg a szerepet. Azonban úgy tűnik, hogy a fiatal színésznek kissé beletört a bicskája, mert több aggasztó hír is megjelent, miszerint nem volt képes úgy eljátszani a szerepet, ahogy azt a stúdió szerette volna.

A Han Solo fiatal életét megfilmesítő epizódot több gond is hátráltatta a forgatás alatt, előbb tavaly májusban kirúgták a két rendezőjét, és helyüket a rutinos Ron Howard vette át; ezután következet az, hogy a főszereplő mellé a Disney színész-tanárt kért fel, hogy segítsen a munkában; év elején pedig arról lehetett olvasni, hogy hiába jött új rendező és forgatta újra a film 80%-kát, a történet továbbra is zavaros és kusza (gond van a forgatókönyvvel is). Ehhez képest most bebizonyosodni látszik egy korábbi pletyka, miszerint Alden Ehrenreich nem egy, hanem három filmre szerződött.

Az Esquire magazin készített interjút a Ehrenreich-kel, ahol arról kérdezték, hogy hány filmre szól jelenlegi kontraktusa:

Három. Nem tudom, hogy az hivatalos-e, vagyis hogy publikus-e. De, igen.

Na már most, ez még közel sem jelenti azt, hogy jövő hónapban bemutatásra kerülő Han Solo spin-offot trilógiává duzzasztja a Disney, előbb várjuk meg a bemutatót és a rajongók visszajelzését. Azt se feledjük, hogy Felicity Jonesnak szintén szerződése van a folytatásra annak ellenére, hogy meghalt a Zsivány Egyesben.

Még több a témában...

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

A Star Wars: Project Luminous részleteire februárban fény derül

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon