Főoldal Filmek A Ghostface visszatért a Sikoly első teaser poszerén, a héten pedig érkezik a nagy előzetes is
Filmek

A Ghostface visszatért a Sikoly első teaser poszerén, a héten pedig érkezik a nagy előzetes is

Még több gyilkosságot sejtett a Sikoly első posztere a filmben.

659
Sikoly

Azt már elárulták a rajongóknak, hogy a héten egy bővített nagy előzetest kapunk a Sikoly franchise legújabb darabjából, amit most egy teaser előzetessel vezettek fel. A Paramount Picutres tegnap este úgy döntött, hogy kiadja az első posztert a nagy népszerűségnek örvendő horrorsorozat ötödik részéhez, amit 2022 elején fognak bemutatni a mozikban.

A halloweeni szezon közeledtével a Paramount Pictures és a Spyglass Media Group megosztotta az első posztert a folytatásról. A posztert néhány órával a tegnap esti a 25. Sikoly-évforduló előtt tették közzé, és már csak egyet kell aludnunk, ugyanis kedden bemutatják az előzetest is a filmből. De a poszteren másra is felhívják a figyelmünket a készítők, hogy a gyilkos mindvégig itt lesz az orrunk előtt, ahogy azt a korábbi részekben már láttunk.

Sokáig nem volt biztos, hogy a korábbi részek három főszereplője ott lesz az ötödik filmben, de tavaly ősszel Neve Campbell véget vetett a hónapokon át tartó találgatásnak, amikor megerősítette visszatérését Sidney Prescott szerepében. Campbell mellett David Arquette elsőként kapott szerződést, majd nem sokkal később Courtney Cox is bejelentette visszatérését. Az előző négy rész triója tehát újra összeállt, rajtuk kívül pedig még Melissa Barrera és Jenna Ortega kap lehetőséget kulcsfontosságú karakter szerepében, valamint a The Boys és Az éhezők viadala sztárja, Jack Quaid is csatlakozott a szereplőgárdához.

A rendezőkön garantáltan nem múlik majd semmi, hiszen a filmet a lehető legjobb kezekre bízták, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosra, akik az Aki bújt rendezői székében már bizonyítottak, valamint a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat. A filmet 2022. január 14-én fogják bemutatni a mozikban, az ünnepi Luther Márton király hosszú hétvégéjén az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly
Filmek

Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is

A Sikoly régi rajongóinak szeretnének kedvezni azzal, hogy visszahozzák az eredeti főszereplőket.

Sikoly VI
Filmek

Neve Campbell-t nem lepné meg egy telefonhívás, miután bedőlt a Sikoly VII

A Sikoly eredeti főszereplőjén múlhat a franchise jövője.