Főoldal Előzetesek [CCXP2022] Gamora visszatért, Adam Warlock pedig bemutatkozott A galaxis őrzői vol. 3. előzetesében
ElőzetesekBREAKING

[CCXP2022] Gamora visszatért, Adam Warlock pedig bemutatkozott A galaxis őrzői vol. 3. előzetesében

A Galaxis Őrzői visszatértek, és ez lehet az utolsó kalandjuk.

192
A galaxis őrzői vol. 3.

Az idei Comic-Con Experience (CCXP) rendezvényen a brazíliai São Paulóban néhány órával korábban a Paramount Pictures előadásával kezdődött, ahol bemutatták a Transformers: A fenevadak kora előzetesét, majd a Lucasfilm folytatta, ahol debütált az Indiana Jones 5. várva várt trailere. A sort pedig a Marvel Studios folytattta.

Csütörtökön a CCXP A Hangya és a Darázs: Kvantumánia paneljein csapott a húrok közé a Marvel Studios. Az MCU 5. fázisának első filmjét a Galaxis Őrzőinak utolsó része követte. A júliusi San Diego-i Comic-Conon már bemutatták a videót, de akkor úgy döntött Gunn, hogy a VFX-felvételekkel kapcsolatos problémák miatt inkább nem mutatják meg a világnak az előzetest.

Kevin Feige is jelen volt a színpadon A galaxis őrzői vol. 3. szereplőgárdájával, hogy James Gunn rendezőtől a Galaxis Őrzőinek harmadik és egyben utolsó kalandjának előzeteséről lerántsák a leplet. A trailerből kiderül, hogy Gamora (Zoe Saldaña) most a Fosztogatókkal dolgozik össze, és megpróbálja elmagyarázni Peter Quillnek (Chris Pratt), hogy az a Gamora, akibe szerelmes, már nincs itt. Akárcsak az előző két résznél, a zene most is különleges helyet foglal el Űrlord szívében, és ezt próbálja vissza adni a trailer alatt hallgató muzsika is. A videó alatt a The Flaming Lips “Do You Realize??” című száma csendül fel, miközben sorra mutatják be az Őrzők következő ellenfeleit. Valószínűleg mindenki Will Poulter karakterére volt kíváncsi, aki Adam Warlockot játssza majd. De rajta kívül láthatjuk még az Evolúció Mestere is feltűnik, akit Chukwudi Iwuji kelt életre. És ahogy arról már nagyon sokat pletykáltak, Mordály szívszorító eredettörténetét is megismerhetjük majd a filmből.

November végén került bemutatás A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadása a Disney+-on. A könnyed hangulatú különkiadásban nemcsak megajándékozták egymást a galaxis S-fejei, de végre Kevin Bacon is bemutatkozott. De egy fontos dolgot is megtudtunk belőle, hogy Mantis valójában Quill húga, és Kurt Russell Egója az ő apja. Azt is megtudtuk, hogy az Őrzők megvásárolták Tudásteret a Gyűjtőtől (Benicia del Toro), lényegében örökbe fogadták Cosmót, az űrkutyát (Maria Bakalova), most egy új űrhajóval, a Bowie fedélzetén utazzák be a galaxist, Groot pedig valószínűleg tömegnövelő szereket szed.

A galaxis őrzői vol. 3. magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

A galaxis őrzői vol. 3.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.