Főoldal Előzetesek [CCXP2022] A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új jeleneteiben már a Kang elleni csatára készülünk
Előzetesek

[CCXP2022] A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új jeleneteiben már a Kang elleni csatára készülünk

Kaptunk néhány új jelenetet A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmből.

465

A Marvel Moziverzum 4. fázisa a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmmel zárult, szóval itt az ideje, hogy előre tekintsünk a következő fázisra. A dolgok egyszerre hatalmasan és egyben mikroszkopikusan indulnak a Kvantumbirodalomba tett kirándulással, amikor főhőseink találkoznak Kanggal, a Hódítóval.

A Marvel Studios a most bemutatott videójának a Hangya öröksége címet adta, és Scott és Hope közös kalandját mutatja be, miközben útjaik keresztezik Kangét. A film sztárjai, Paul Rudd, Evangeline Lilly és Jonathan Majors csatlakoztak Peyton Reed rendezőhöz és Kevin Feige, a Marvel Studios elnökéhez a brazíliai São Paulóban megrendezésre kerülő CCXP paneljén, hogy megosszák a rajongókkal az epikus kaland legújabb felvételeit, és ízelítőt kapjunk ebből a különös kalandról a Kvantumbirodalomból.

Kapunk egy kis visszatekintőt a Hangya és a Darázs szerepére a Marvel Moziverzumban, jeleneteket látunk a korábbi filmekből, köztük A Hangya, az Amerika kapitány: Polgárháború, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, a Bosszúállók: Végjáték című filmekből, és bepillantást a folytatásba, amikor a hősöknek a Kvantumbirodalomban kell szembenézniük eddigi legkeményebb kihívásukkal. Sokkal tisztább képet kapunk a főellenségről, aki ezúttal Kang, a Hódító lesz. A karakterrel először a Loki évadzárójában találkozhattunk, és a jelek szerint ő lesz a The Multiverse Saga legnagyobb gonosztevője. Róla nevezték el a Bosszúállók 5. részét, ami a Bosszúállók: A Kang-dinasztia címet viseli, és hogy még izgalmasabb legyen a sztori, Jeff Loveness írja annak a filmnek is a forgatókönyvét is.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia címszereplői, Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) visszatérnek, hogy Hope szüleivel, Hank Pymmel (Michael Douglas) és Janet Van Dyne-nal (Michelle Pfeiffer) a család együtt indulnak a Kvantumbirodalom felfedezésére. Az útjuk során különös, új lényekkel kerül kapcsolatba, és olyan kalandba keverednek, amely túlmutat azon, amit eddig lehetségesnek hittek.

Jonathan Majors Kang, a Hódító szerepében csatlakozik a kalandhoz, és a felsorolt szereplőgárdához csatlakozik még Randall Park Jimmy Woo ügynök szerepében, valamint William Jackson Harper és Bill Murray, de szerepeiket még nem fedték fel. A rendező Peyton Reed harmadik alkalommal tér visszatér a film rendezőjeként; a producerek Kevin Feige és Stephen Broussard.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.