Főoldal Sorozatok [CCXP2022] Kaptunk egy pontos dátumot, mikor mutatják be A mandalóri 3. évadát
Sorozatok

[CCXP2022] Kaptunk egy pontos dátumot, mikor mutatják be A mandalóri 3. évadát

A dátum mellé kaptunk egy friss képet is Mandóról és Groguról.

503
A mandalóri
Forrás: Star Wars

Most, hogy az Andor első évada befejeződött, a rajongók valószínűleg azt kérdezik maguktól, hogy meddig kell kibírni sorozat nélkül. Gyakorlatilag a Rossz osztag című animációs sorozat lesz a következő, amely január 4-én kerül a Disney+ platformon, de mindenki a következő élőszereplős sorozatot várja, A mandalóri új évadát. A Lucasfilm eddig csak annyit árult el, hogy valamikor 2023 elején érkezik a folytatás.

Néhány perccel korábban a brazíliai Comic-Con Experience panelján a sorozat producerei, Jon Favreau és Dave Filoni, valamint a sorozat sztárja, Pedro Pascal bejelentették, hogy a harmadik évad első epizódját 2023. március 1-jén fogják bemutatni. A Lucasfilm tavasszal a Star Wars Celebration rendezvényen mutatta be az első teaser előzetest a sorozathoz. A videóban a címszereplő Din Djarin (Pedro Pascal és dublőre Brendan Wayne) közös kalandra indul kisbarátjával, miután Grogu elutasítja Luke Skywalker tanítását, hogy jedi váljék belőle.

A páros útja most a Mandalore nevezetű bolygóra vezet, ahol újra találkoznak régi szövetségesükkel, Bo-Katan Kryze-vel (Katee Sackhoff), aki arra készül, hogy visszaszerezze a legendás Sötétkardot, amit most Din birtokol. A mandalóri hagyomány szerint feljogosítja a kard viselőjét, hogy egész Mandalore felett uralkodjon.

Din ebben az évadban egy személyes küldetésen is részt vesz. A legutóbbi találkozása a fegyverkészítővel (Emily Swallow) azzal végződött, hogy hitehagyottnak nevezték, és közölték vele, hogy többé nem mandalori, mindezt azért a bűnért, mert levette a sisakját. Azt az utasítást kapta, hogy a vezeklésnek a mandalóri bányák alatt húzódó vizekben van.

Pascal, Wayne, Sackhoff és Swallow mellett Carl Weathers mint Greef Karga, Paul Sun-Hyung Lee mint Carson Teva, Omid Abtahi mint Dr. Pershing klónmérnök és Amy Sedaris mint Peli Motto tatúini szerelő is visszatér. Mivel a jelek szerint visszatérünk a Tatuinra, így akár Boba Fett és Fennec Shand is feltűnhet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...