Adam Warlock

A galaxis őrzői vol. 2. után talán mégsem találkozunk Adam Warlock-kal a folytatásban

A galaxis őrzői vol. 2. stáblista utáni jelenetét látva mindenki azt várja, hogy mikor jelenik meg végre Adam Warlock a Marvel Moziverzumban.

A galaxis őrzői vol. 2. stáblista utáni jelenetét látva mindenki azt várja, hogy mikor jelenik meg végre Adam Warlock a Marvel Moziverzumban.

A rajongók régóta ácsingóznak Adam Warlock után, akire egy rövid utalást is kaptunk A galaxis őrzői vol. 2. végén, mikor Ayesha a keltetőben lévő jövő fegyveréről beszél, és a terve szerint így fizet meg Űrlordnak, amiért az Őrzők meglopták a szívességért cserébe.

A film bemutatója után James Gunn rendező sem tudta megmondani, hogy őt éri-e majd a megtiszteltetés, hogy bemutassa Warlockot a rajongóknak, bár ezzel kapcsolatban máshogy gondolják a Marvelnél. Anthony és Joe Russo szerint amiért Gunn vezette fel a karaktert, ezért neki kell bemutatni a rajongók előtt is, pedig sokan már a Végtelen háború és a Végjáték sztorijában is beleképzelték Warlockot.

James Gunn rendező a közelmúltban Instagramon tartott egy kérdezz-felelek élő bejelentkezést, ahol a rajongók többek között megkérdezték, mi helyzet Mark Hamill belengetett szerepével, de voltak akik Warlock felől érdeklődtek, sajnos azonban meglepő választ kaptak.

A rajongók legnagyobb bánatára Gunn gyorsan rövidre zárta a témát a következő mondattal:

Soha nem mondtam, hogy Warlock szerepelni fog a filmben.

Csak azért mert szerepelt a második rész végén, még nem jelenti azt, hogy Warlock szerepet kap a folytatásban, hiszen megannyi hős és gonosz karaktere van még a Marvelnek, akik szintén kopogtatnak Kevin Feige irodája ajtaján. Még nagyon képlékeny a harmadik rész, abban sem lehetünk biztosak, hogy kik térnek vissza, hiszen a történet a Thor: Szerelem és mennydörgés után játszódik majd, ami alaposan feladja a leckét a főszereplőknek.

James Gunn
Total
13
Shares
Previous Article

Sit Ligula Metus Sem. Eget Elementum Amet Tellus

Next Article

Vadonatúj stúdiót építhet fel Amy Hennig

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!