Adam Warlock mégsem lesz benne A galaxis őrzői vol 3.-ben?

A korábbi hírek ellenére úgy tűnik, hogy James Gunn mégsem mutatja be Adam Warlockot a harmadik részben.

A korábbi hírek ellenére úgy tűnik, hogy James Gunn mégsem mutatja be Adam Warlockot a harmadik részben.

A galaxis őrzői franchise rendezője és írója tegnap este megosztotta a rajongókkal A galaxis őrzői vol 2. forgatókönyvét, amit az alábbi linkről tudtok letölteni. Ám ezzel még nem ért véget az információközlés, mert a rendező Twitteren célzott rá, hogy talán Warlock nem fog szerepelni a trilógia befejező részében.

A rajongók többsége már várja, hogy Adam Warlock mikor tűnik fel a Marvel Moziverzumában, és ugyan A galaxis őrzői vol. 2. stáblistás jelenetében már kaptunk utalást a karakterre, de hivatalosan még nem erősítették meg, hogy a szuperhős benne lesz a harmadik részben. Ayesha készíti el a Marvel legtökéletesebb karakterét, bár ugyan a hőst keltetőben láttuk a film végén, azért a rajongók úgy gondolták, hogy ez afféle felvezetése Warlocknak, és látjuk majd őt a folytatásban. Ehhez képest Gunn nem annyira biztos ebben:

 

A tweetekben a direktor elárulta, hogy Stakar Ravagers jelenetével ébredt a fejében, és napok óta nem volt képes leállni az ötleteléssel. Adam Warlock szerepe egyelőre még bizonytalan a folytatásban, hiszen a karakter nem szerepel sem a Bosszúállók 3.-ben, sem a Bosszúállók 4.-ben, éppen ezért elképzelhető, hogy a rajongóknak tovább kell várni Warlockra, bár ez még megváltozhat A galaxis őrzői vol. 3. előkészületei során, hiszen a filmet csak 2020-ban mutatják be.

 

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen Kő

Kiszivárgott volna a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesének leírása?

Next Article

Ördögi jó móka volt a kétnapos PlayIT a Hungexpón!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!