Wide Screen
Image default
Filmek

A fiatal John Connor megjelent a Terminátor 6. forgatásán

Sarah Connor (Linda Hamilton) után megmutatták nekünk John Connort is a Terminátor 6. forgatásán.

A héten már láttunk egy képet Linda Hamiltonról, most megmutatták nekünk a másik főszereplőt, hogy milyen is lesz a fiatal John Connor a Terminator franchise hatodik részében, amiről mint tudjuk, hogy mindent eltöröl, ami a Terminátor 2. – Az ítélet napja után készítettek. Jude Collie fiatal színészt kérték fel, hogy helyettesítse Edward Furlongot, aki az 1991-es részben játszotta az ellenállás vezetőjét, John Connort.

A közösségi oldalon bemutatott kép szerint CGI-számítógépes effekteket fognak felhasználni, és Jude Collie arcával fiatalítják meg Edward Furlongot, míg a T-800-as szerepében visszatérő Arnold Schwarzeneggert Brett Azar színésszel helyettesítik majd.

A cselekmény részleteiről még mindig nem szolgáltak információval, de azért azt tudni lehet, hogy Az ítélet napja folytatása számos új karaktert vonultat fel a régi ismerősök között, hogy távozásuk előtt átadják a szerepeket az új hősöknek. Pontosan nem tudni, hogy időben mennyivel járunk a Terminátor 2. – Az ítélet napja után, de a fiatal John Connor felbukkanása még egy flashbackre, esetleg egy időutazásra is utalhat. James Cameron mikor tavaly visszakapta a franchise jogait, rögtön egy trilógiát jelentett be, aminek első részét 2019-ben mutatják be, így elfér a frissítés a szériában.

James Camaron sajnos az Avatar-folytatásai miatt nem tudta elvállalni a rendezést, így Tim Millert kérte fel, hogy forgassa le az első részt. A forgatókönyvért David S. Goyer (Batman: Kezdődik!), Charles Eglee (Sötét angyal) és Josh Friedman (A terminátor: Sarah Connor krónikái) írói felelősök, de Billy Ray Az éhezők viadalát jegyző szkriptírót is felkérték, hogy nézze át a forgatókönyvet és dolgozza át azokat a részeket, amik szerinte nem méltók egy nagyszerű folytatásra. A Terminátor 6. bemutatója 2019. november 22-én lesz az USA-ban.

Még több a témában...

Az Avatar 2 miatt nem lehet Stephen Lang a Deadpool 2 Kábelje?

Kévés Bence Mihály

Újabb nevet dobtak be a Deadpool 2 Kábel szerepére

Kévés Bence Mihály

Eltolták a Hang nélkül folytatás és a Top Gun 2. bemutatóit

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább