Főoldal Filmek A Doctor Whoból ismert Matt Smith is csatlakozott a Star Wars: Episode IX szereplőihez
Filmek

A Doctor Whoból ismert Matt Smith is csatlakozott a Star Wars: Episode IX szereplőihez

Újabb nagy név csatlakozott a Star Wars: Episode IX szereplői közzé, most éppen a Doctor Whoból ismert Matt Smith kapott szerepet, mégpedig kulcsfontosságút.

712
Matt Smith

Újabb nagy név csatlakozott a Star Wars: Episode IX szereplői közzé, most éppen a Doctor Whoból ismert Matt Smith kapott szerepet, mégpedig kulcsfontosságút.

J.J. Abrams augusztus elején kezdte meg a Skywalker-saga utolsó részének forgatását a London mellett található stúdióban, azonban az elmúlt napokban az is kiderült, hogy a stáb a színfalak mögül előmerészkedett, s egy ismeretlen szabadtéri helyszínen filmeztek le pár jelenetet. Erről a kirándulásról több lesifotó is készült.

Távol a messzi-messzi galaxisban készül az új rész, melyre sorra érkeznek az új szereplők, köztük Keri Russell, Richard E. Grant, most pedig az Emmy-díjas Matt Smith kap lehetőséget. A Variety forrása nem tudta meg, hogy kit alakít majd a színész, így azt sem lehet tudni, hogy az Ellenállást vagy az Első Rendet erősíti majd a kilencedik részben.

Korábban olyan híreket is olvasni lehetett, hogy annyira elnyújtják majd a befejező részt, hogy csak két részben tudják bemutatni. Persze ezt a pletykát a stúdió nem erősítette meg. De látva, hogy mennyire nagy szereplőgárdával dolgoznak, talán még is van benne valami. A film hivatalos címet valamikor jövő év elején kaphat, az első előzetesre pedig minden bizonnyal az áprilisi Star Wars Celebration alatt kerül sor.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án kerül sor a tengerentúlon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...