Főoldal Filmek A Disney megerősítette, hogy a Fekete Özvegy jó úton halad a májusi bemutatóval
Filmek

A Disney megerősítette, hogy a Fekete Özvegy jó úton halad a májusi bemutatóval

Májusban tényleg bemutatják a Fekete Özvegy-filmet?

451
Fekete Özvegy

Kedden üléseztek a Disney részvényesei, ahol Bob Chapek, a Disney elnök-vezérigazgatója bejelentette, a Disney+ streamingszolgáltató már több mint 100 millió előfizetővel bír. Természetesen egy másik fontos téma is előkerült, mikor és hol fogják bemutatni a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet.

Úgy tűnik, hogy a Disney+ sikere ellenére a vállalat továbbra is ragaszkodik a Fekete Özvegy mozis bemutatójához. Bár még mindig nagy a bizonytalanság a világban, tombol a harmadik hullám, ugyanakkor egyre nagyobb ütemben oltanak, így jó eséllyel idén sikerül megfékezni a járványt. Év elején a nagy bizonytalanságban sok filmet hónapokkal eltoltak a nagy stúdiók, de tervek szerint nyárra visszatérhetünk a régi életünkhöz, noha sokan óvatosan fogalmaznak ezzel kapcsolatban.

A nagy moziláncok is abban bíznak, hogy nyáron kinyithatnak. Persze sok múlik majd a műsoron is, mert ha a stúdiók eltolják a premiereket, aligha lesz roham a jegypénztáraknál. Bob Chapek megerősítette, hogy a Marvel Studios továbbra is kiáll amellett, hogy május 7-én bemutassák a filmet a mozikban.

A Marvel következő várva-várt kém thrillerje, a Fekete Özvegy-filmet jelenleg május 7-én mutatják be olyan sztárokkal teli szereplőgárdával, mint az Oscar-díjra jelölt Scarlett Johansson. Tudom, hogy a Marvel rajongók már egy ideje várják ezt a filmet, és ígérem, hogy megéri várni rá. Abszolút fantasztikus.

Bob Chapek

A dolgok változhatnak, sokszor egyik napról a másikra, de ezen a ponton egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy a Disney+ szolgáltatón kerüljön sor a premierre. A csúsztatás is benne van a pakliban, ahogy arról korábban is írtunk, de bízunk benne, erre nem kerül sor. Két hónap van még a premierig, s jó jel, hogy az Egyesült Államok több államában is megnyitották a mozikat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események