Loki

A Disney+ Loki-sorozata két nagy kérdésre is válasszal szolgál majd

Tom Hiddleston elárulta, hogy a Loki-minisorozat megválaszolja majd azokat a kérdéseket, amik felmerültek a Bosszúállók: Végjáték után.

Tom Hiddleston elárulta, hogy a Loki-minisorozat megválaszolja majd azokat a kérdéseket, amik felmerültek a Bosszúállók: Végjáték után.

Egy ideje már tudjuk, hogy Tom Hiddleston ismét Loki lesz a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező minisorozatban, valamint a San Diego-i Comic-Conon Kevin Feige megerősítette, hogy a Loki-sorozat középpontjában az a Csínytevés istene áll majd, aki megszökött a Tesseract-tal, amikor a Bosszúállók mentek 2012-be, hogy begyűjtsék a Végtelen Köveket.

Végül is Loki a Térkővel lépett le, nem az Időkővel, így ésszerű az lenne, ha az isten nem az időben, hanem csak a térben ugrálna, azonban a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték eseményei után nehéz megmondani, hogy miről fog szólni a sorozat. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Tom Hiddleston”]A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték óta eltelt időben két kérdésem van: Loki valóban meghalt, és mit csinál Loki a kockával [Tesseract]? A sorozat mindkét kérdést meg fogja válaszolni.[/penci_blockquote]

Mindezek ellenére a Russo testvérek korábban megerősítették, hogy a főidősíkban Thanos valóban megölte Lokit, többé ott már nem támad fel, de hála a multiverzumnak ez nem jelent végső búcsút a karakter számára, hiszen egy alternatív világból még „feltámadhat” – ahogy láttuk azt a Végjátékban.

A Loki-sorozat valamikor 2021 tavaszán érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Total
8
Shares
Previous Article
Rian Johnson

Rian Johnson nem tudja, hogy mikor készül el az új Star Wars-trilógia

Next Article

Quis Nascetur Aenean Ipsum Vici

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!