Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

A Disney+ Loki-sorozata két nagy kérdésre is válasszal szolgál majd

Tom Hiddleston elárulta, hogy a Loki-minisorozat megválaszolja majd azokat a kérdéseket, amik felmerültek a Bosszúállók: Végjáték után.

Tom Hiddleston elárulta, hogy a Loki-minisorozat megválaszolja majd azokat a kérdéseket, amik felmerültek a Bosszúállók: Végjáték után.

Egy ideje már tudjuk, hogy Tom Hiddleston ismét Loki lesz a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező minisorozatban, valamint a San Diego-i Comic-Conon Kevin Feige megerősítette, hogy a Loki-sorozat középpontjában az a Csínytevés istene áll majd, aki megszökött a Tesseract-tal, amikor a Bosszúállók mentek 2012-be, hogy begyűjtsék a Végtelen Köveket.

Végül is Loki a Térkővel lépett le, nem az Időkővel, így ésszerű az lenne, ha az isten nem az időben, hanem csak a térben ugrálna, azonban a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték eseményei után nehéz megmondani, hogy miről fog szólni a sorozat.

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték óta eltelt időben két kérdésem van: Loki valóban meghalt, és mit csinál Loki a kockával [Tesseract]? A sorozat mindkét kérdést meg fogja válaszolni.

Tom Hiddleston

Mindezek ellenére a Russo testvérek korábban megerősítették, hogy a főidősíkban Thanos valóban megölte Lokit, többé ott már nem támad fel, de hála a multiverzumnak ez nem jelent végső búcsút a karakter számára, hiszen egy alternatív világból még „feltámadhat” – ahogy láttuk azt a Végjátékban.

A Loki-sorozat valamikor 2021 tavaszán érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Jelentések szerint a Lucasfilm egy élőszereplős Ezra Bridger-sorozaton dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat