Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

A Disney+ Loki-sorozata két nagy kérdésre is válasszal szolgál majd

Tom Hiddleston elárulta, hogy a Loki-minisorozat megválaszolja majd azokat a kérdéseket, amik felmerültek a Bosszúállók: Végjáték után.

Egy ideje már tudjuk, hogy Tom Hiddleston ismét Loki lesz a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező minisorozatban, valamint a San Diego-i Comic-Conon Kevin Feige megerősítette, hogy a Loki-sorozat középpontjában az a Csínytevés istene áll majd, aki megszökött a Tesseract-tal, amikor a Bosszúállók mentek 2012-be, hogy begyűjtsék a Végtelen Köveket.

Végül is Loki a Térkővel lépett le, nem az Időkővel, így ésszerű az lenne, ha az isten nem az időben, hanem csak a térben ugrálna, azonban a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték eseményei után nehéz megmondani, hogy miről fog szólni a sorozat.

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték óta eltelt időben két kérdésem van: Loki valóban meghalt, és mit csinál Loki a kockával [Tesseract]? A sorozat mindkét kérdést meg fogja válaszolni.

Tom Hiddleston

Mindezek ellenére a Russo testvérek korábban megerősítették, hogy a főidősíkban Thanos valóban megölte Lokit, többé ott már nem támad fel, de hála a multiverzumnak ez nem jelent végső búcsút a karakter számára, hiszen egy alternatív világból még „feltámadhat” – ahogy láttuk azt a Végjátékban.

A Loki-sorozat valamikor 2021 tavaszán érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Még több a témában...

Fülöp-szigeteken egy kábelszolgáltató leadta a Bosszúállók: Végjáték kalózváltozatát a tévében

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték könyve utalást tesz [SPOILER] megjelenésére?

Kévés Bence Mihály

Josh Brolin – Szórakozás volt a Végtelen háború forgatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább