x
Sorozatok

Néhány érdekességre derült fény a Loki-minisorozatról

2021 tavaszán debütál a Disney+ platformon a Loki-minisorozat, amiről már több pletykát is olvashattunk a múltban.

Néhány érdekességre derült fény a Loki-minisorozatról
  • Publishedaugusztus 12, 2019

2021 tavaszán debütál a Disney+ platformon a Loki-minisorozat, amiről már több pletykát is olvashattunk a múltban.

Mikor először hallottunk a Marvel Studios tervéről, hogy több minisorozattal is gazdagítani fogja az év végén induló Disney+ streamingszolgáltató felületét, s az egyik legígéretesebb ilyen minisorozat a sokak kedvence, Loki lehet Tom Hiddleston főszereplésében. Az elmúlt hónapokban több pletykát is olvashattunk az azóta már bejelentett sorozatról, így arról is, hogy időben mikor fog játszódni a történet. Az első beszámolók arról szóltak, hogy a ’70-es évekbe utazunk vissza az időben.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Kevin Feige a San Diego-i Comic-Conon megerősítette, hogy a Bosszúállók: Végjátékban megszökött Loki áll majd a történet középpontjában, ez azonban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a sorozat cselekménye még a múltba ragadjon, hiszen a legfrissebb hírek szerint az a legvalószínűbb, hogy a Végtelen Kő segítségével Lokit 1975-ben látjuk, helyszín New York City lesz, és arra készül a gazember, hogy a „történelmi eseményeket megváltoztassa”.

Ez részben azt is megerősíti, hogy Loki a sorozatban inkább a gazember formáját hozza majd, mintsem a lágyabb szívű istent. Nem teljesen világos, hogy a Csínytevés istene mire készül majd, kiket látunk még a minisorozatban, de megint csak pletykákra hagyatkozva Loki egy adott időben visszatér majd a Marvel Moziverzum idővonalára, s magával hozza a Mjölnirt is, ez pedig valamiféle kapcsolat lehet a szintén 2021-ben érkező Thor: Thunder and Love filmmel.

Loki Végtelen háború

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.