Főoldal Filmek A Deadpool 3. rendezője elárulta volna, hogy Wade Wilson és Rozsomák harcából melyik kerül ki győztesen?
Filmek

A Deadpool 3. rendezője elárulta volna, hogy Wade Wilson és Rozsomák harcából melyik kerül ki győztesen?

Shawn Levy a Deadpool 3. nagy összecsapásáról beszélt, hogy Rozsomák vagy Deadpool nyeri a harcot.

342
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Elsőre úgy tűnhet, hogy a Deadpool 3. részt jegyző Shawn Levy rendező lelőtte volna a film csattanóját, amelyre minden rajongó évek óta vágyik, azaz ahogy a Marvel legnagyobb szájhőse végre összeakasztja a bajszát a legismertebb mutánssal. A rajongók legnagyobb meglepetésére tavaly ősszel hivatalosan is bejelentették, hogy a Marvel Studios közreműködésével jön a Deadpool 3., és Ryan Reynolds mellett visszatér Hugh Jackman is.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Gyakorlatilag még semmit nem láttunk a filmből, attól eltekintve, hogy nyár elején kaptunk egy hivatalos képet a két szereplőről. A forgatási fotók után beindultak a találgatások, hogy ki vagy mi ellen harcolnak, esetleg egymás elleni párbajra készül Deadpool és Rozsomák? Nos, Shawn Levy rendező erről árulkodott, és véletlenül még azt is lelőhette, hogy melyik karakter kerül ki győztesen.

A rendező a Sirius XM-nek adott interjúban faggatták a várva várt film kimeneteléről, és bár túl sokat nem árult el, Levy azért jelezte, hogy az öreg Wade Wilson nem biztos, hogy győztesként kerül ki a harcból.

A Vasököl rendezője azzal kezdte a beszélgetést, hogy bárcsak több részletet megoszthatna a filmről, de nem teheti, majd megjegyezte, hogy mind Reynolds, mind Jackman teljesen önzetlen, ha arról van szó, hogy miként ábrázolják a karaktereiket a filmben. Végezetül hozzátette még, hogy “mindkét srác mindig megpróbálja a másikat győzelemre kényszeríteni”. És most jön a lényeg, hogy ki nyeri a harcot.

Elképesztő módon Ryan minden pillanatban azt akarja, hogy Deadpool veszítsen. Az igazság az, hogy Deadpool félelmetes, de mélyen törékeny… és Rozsomák az mégis csak Rozsomák.

Shawn Levy

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani. Az is megerősítést nyert, hogy Jennifer Garner újra eljátssza Elektra szerepét, és pletykák szerint Ben Affleck, James Marsden, Patrick Stewart és Ian McKellen is szerepelnek a folytatásban.

A filmet eredetileg 2024-ben szerették volna bemutatni, de eléggé bizonytalan a premier, ugyanis a Disney még augusztusban törölte a filmet a jövő évi naptárból, és néhány napja már olyan pletykákról lehetett olvasni, hogy a SAG-AFTRA elhúzódó sztrájkja miatt tarthatatlan a dátum.

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.